S-a lansat aplicația mobilă CeSăVezi în România

Lansată în urmă cu o săptămână şi ceva, aplicaţia Harta CeSăVezi în România vine în întâmpinarea utilizatorilor în căutare de lucruri interesante de văzut cu peste 2000 de obiective de interes turistic din România.

Aplicaţia este construită pe un API de Google Maps şi localizează pe hartă obiectivele listate pe situl cesavezi.ro, sit premiat la categoria Publishing, în cadrul eTravel Awards 2013.

Obiectivele includ obiective turistice, unități de cazare și baruri și restaurante. La selectarea oricărui obiectiv, o pagină de profil a obiectivului se deschide (ca un pop-up) din care utilizatorii pot afla informații despre acesta și din care pot iniția afișarea traseului până la acest. Odată afișat traseul, utilizatorii pot opta pentru navigarea până la punctul de destinație.

cesavezi.ro, obiective turistice

Utilizatorii pot opta oricând pentru afișarea tuturor opțiunilor sau numai pentru afișarea unei singure opțiuni din meniul aplicației. Ce nu pot face utilizatorii e să filtreze obiectivele turistice în funcție de tipul acestora, așa cum se poate face pe situl cesavezi.ro.

O noutate cu care vine aplicația este aceea a configurării unui traseu cu plecare dintr-un punct ce trebuie indicat pe hartă și salvat ca punct de pornire și sosire într-un alt punct pe hartă, la alegerea utilizatorului, aplicația afișând toate obiectivele din apropierea traseului.

cesavezi.ro, traseu

Mi se pare puțin peste mână faptul că trebuie să salvezi punctul de pornire. De asemenea, este păcat că utilizatorii nu își pot stabili singuri distanța maximă pe care o pot accepta ca deviație de la traseu pentru a ajunge la anumite obiective. Opțiunea de a salva obiectivele sau chiar întreg traseul într-0 listă de favorite ar fi fost bine-venită.

Un plus al aplicației sunt layerele de starea drumurilor și condiții meteo ce pot fi activate din mediul expandabil al aplicației.

Aplicația s-a promovat pentru prima dată în cadrul festivalului In Transylvania, unde echipa cesavezi.ro s-a numărat printre partenerii festivalului. Dezvoltatorul aplicației este firma Proactive HR Profile S.R.L.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google play
În materie de informare despre obiective turistice utilizatorii mai au la dispoziție aplicații precum Tourist Informator, SkyTrip Road, Muzee și Colecții din România, Monumente Romania sau Redescoperă România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Travelport: redefining travel commerce

Next Article

Ia pulsul Clujului cu Cluj City App

Related Posts
Total
0
Share