Skip to main content
Wizz Flex, Wizz Air

Serviciul Wizz Flex oferă acum călătorilor posibilitatea de anula rezervarea

La cererile clienților care doreau ca valoarea zborurilor pe care le anulau să fie restituită în contul lor Wizz, Wizz Air a anunțat astăzi că a îmbunătăţit serviciul WIZZ Flex pentru a veni le permite clienţilor să anuleze rezervarea cu până la 3 ore înaintea zborului.

Începând cu data de 8 septembrie, pe lângă schimbările nelimitate de dată, de oră sau de rută a rezervărilor de zbor, clienţii care au achiziţionat WIZZ Flex sau au optat pentru opțiunea Plus Fare au, de asemenea, opţiunea de a primi înapoi în contul lor WIZZ de pe site-ul wizzair.com valoarea rezervării şi posibilitatea de a o folosi într-o altă ocazie, atunci când îşi aleg o destinaţie dintre cele 450 de rute disponibile alte reţelei companiei. Costul serviciului Wizz Flex nu se restituie.

Clienții îşi pot modifica rezervările cu până la trei ore înainte de ora plecării, pe site-ul wizzair.com. Nu se percepe taxă în cazul schimbării de dată, oră sau rută a rezervării. Clienții vor plăti în plus diferențele de tarif dintre zborul vechi și cel nou, acolo unde este cazul.

Serviciul WIZZ Flex poate fi achiziţionat în timpul procesului de rezervare a zborului, printr-un singur click, contra sumei de 15 euro pe zbor şi pe pasager.

Pasagerii care au optat pentru opţiunea Plus Fare atunci când au rezervat un zbor se vor bucura și ei de beneficiile îmbunătăţilor aduse serviciului WIZZ Flex, precum şi de multe alte servicii incluse în preţul acestui pachet.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *