Din păcate, postul de faţă nu e o invitaţie către cititorii acetui blog 🙂 , ci o introducere la analiza una reţele sociale de dating şi travel.
Acum 3 ani de zile, Sorin constata într-un post pe blogul său că majoritatea reţelelor sociale din .ro sunt destinate celor ce caută relaţii de cuplu ocazionale sau de mai lungă durată şi că nici una din aceste reţele sociale nu aduce ceva deosebit. În ultimii 3 ani, .ro-ul a fost invadat de o sumedenie de site-uri axate pe această nişă, unele dintre ele chiar reuşint să vină cu ceva deosebit, chiar dacă nu tocmai potrivit în mediul online actual unde ai acces gratuit la numeroase servicii de socializare, găzduire imagini etc.
Hallo! Network este o reţea socială destinată atât dating-ului cât şi de călătorie, reţea prin care îşi comercializează pachetele turistice agenţia de turism S.C. Regent Tour Constanta S.r.l., din Constanţa, RO şi Euro Travel Bus S.r.l., din Italia. Unde ai ocazia să îţi cunoşti mai bine perechea, dacă nu într-o ieşire de week-end, în ţară sau străinătate, pusă la cale prin halloonetwork.ro?
Practic, dacă iei o reţea de dating ca noi2.ro, de exemplu, şi adaugi o secţiune de planificare de vacanţe aşa cum avea integrat love2travel.ro sau cum încă are turismpedia.ro, obţii o platformă ca cea pe care e dezvoltată reţeaua Halloo! Network.
Reţeau în cauză se diferenţiază de restul prin faptul că, pe lângă funcţionalităţile clasice de networking şi planificatorul de vacanţe, pune la dispoziţia user-ilor, contra cost, o platformă de e-commerce turistic (shopping cart), platformă administrată de S.C. Itronet S.r.l., din Constanţa, prin care aceştia îşi pot contracta (rezervare şi plăţi online securizate prin Intersafe Global, Ltd.) pachetele turistice direct de pe site.
Ce poate părea anormal, e faptul că accesul la catalogul în care sunt detaliate pachetele turistice se face contra cost, în condiţiile în care acelaşi lucru se poate face gratuit pe nenumărate alte site-uri.
În ceea ce priveşte Intersafe Global, Ltd., procesatorul tranzacţiilor ce se pot efectua prin intermediul reţelei sociale, nu se găsesc prea multe detalii la secţiunea Metode de plată şi siguranţă, în condiţia în care aceeaşi entitate se găseşte la două adrese diferite, una în Indiile de Vest şi una în Antigua. Lipsa datelor de identificare a acestuia poate convinge foarte uşor user-ii să nu dea curs tranzacţiilor online, preferând metodele tradiţionale.
Nu ştiu cât succes va avea modelul reţelei de dating şi travel, având în vedere faptul că o ieşire de mai multe zile cu o persoană pe care o cunoşti din poze şi de pe chat nu e tocmai cea mai sigură vacanţă, plus de asta, trebuie să fii chiar fraier/ă să plăteşti vacanţa unui necunoscut ale cărui intenţii nu le cunoşti, ca să nu mai vorbim de alte escrocherii:
Nou pe blog: Facem o vacanţă în Turcia, ca să ne cunoaştem mai bine?:
Din păcate, postul de faţă nu..
via uberVU
RT @ePetrvs Nou pe blog: Facem o vacanţă în Turcia, ca să ne cunoaştem mai bine?: Din păcate, postul de faţă nu..
via uberVU