Skip to main content

alltur.ro, rezervări online hotel, bilete de avion și autocar

La începutul acestei săptămânii, agenţia de turism Alltur.ro a anunţat oficial posibilitatea de a face rezervări online pe situl acesteia.
Situl agenţiei funcţionează pe o soluţie Acqua Development şi integrează un modul XML de la Go Global, ceea ce permite rezervări la peste 150.000 de hoteluri din întreaga lume.

alltur.ro, rezervari online, hoteluri, bilete de avion, autocar
Pagina de acces a sistemului de rezervări alltur.ro
De asemenea, rezervările pentru bilete de avion se fac cu ajutorul unui modul Amadeus, care permite accesul agenției la baza de date a GDS-ului și rezervarea efectivă a locurilor pentru o anumită cursă aeriană.
În eventualitatea în care utilizatorii sitului aleg să plătească biletele de avion sau cazările sau pachetele turistice online, tranzacțiile sunt procesate prin payU.
În ceea ce privește rezervarea biletelor de autocar spre Bulgaria, procesul este posibil prin integrarea sistemului de gestiune bilete de autocar al bileteria.ro.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “alltur.ro, rezervări online hotel, bilete de avion și autocar”

  1. În ceea ce privește rezervarea biletelor de autocar spre Bulgaria, procesul este posibil prin integrarea sistemului de gestiune bilete de autocar al bileteria.ro.
    care se numeste REZMax (www.rezmax.ro) si mai este folosit si de Transmixt, Alis Grup, Normandia, Sir Trans, Simpa Trans, Comanto Trans, Transfe.RO, HUBEN, Sempre Dritto Tour, Colibri Tour, Ognivia, Apetrans, Direct Aeroport, Euro Pop, President Tour si lista se va continua…

    1. Mulţumesc pentru heads-up, deşi serviciul este menţionat în articol. Bine că aţi venit, totuşi, în plus cu operatorii de transport persoane care folosesc sistemul din spatele bileteria.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.