Bloggerii de călătorie față cu lunga vară fierbinte

Așa cum v-am promis la începutul acestei săptămâni, voi continua seria articolelor dedicate bloggerilor de călătorii/turism și blogurilor pe care aceștia scriu.

Revenind la lista blogurilor de călătorie, ca o completare la aventura drobosferică, în caz că tăiatul Africii dimprejur, vorba vine, pe motocicletă, nu e tocmai la îndemână pentru orșicine, ca să nu mai vorbim de ascensiunea pe Kilimanjaro, pentru care mai trebuie să mai bateți cărări prin munții patriei pentru antrenament, atunci clar trebuie să vă treceți pe listă tura lui Adrian Ciubotaru prin Europa sau minunatele aventuri ale lui Keraban Încăpățânatul în jurul Mării Negre, după o scriere de Jules Verne.

Eu aș opta pentru cea din urmă opțiune, chiar dacă copilăria mi-a fost marcată mai degrabă de Copiii căpitanului Grant și de seria Aventurile submarinului Dox. În caz că vara nu vă e prielnică pentru astfel de aventuri, pregătindu-vă pentru altele (gen nunți :)), puteți urmări reconstituirea traseului lui Keraban și a însoțitorului său, Van Mitten, adevăratul aventurier al poveștii, pe blogul proiectului sau pe Facebook. Și nu oricum, ci contribuind cu informații despre zone, despre obiective, despre bune practici în vizitarea țărilor de pe traseu etc. Dacă cunoașteți și oameni dornici să susțină financiar sau cu logistică cu atât mai bine.

Un lucru pe care l-aș încerca eu, măcar așa, de amorul experimentelor sociale, ar fi să încerc un program de marketing afiliat cu produsul care a generat întreg proiectul, în versiuni simple, ilustrate etc. sau cu ghiduri de călătorie pentru țările din traseu.

Nu știu câți oameni participă la turul Mării Negre pe uscat, tot ce știu e că Zeeny e șef de trib și maestru în condei.

Poate nu sunt ei primii, dar măcar și-au găsit o sursă de inspirație mai cu farmec.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Travel Tech Conference 2012

Next Article

Apelează la servicii de transfer de la şi la aeroport de pe telefonul mobil

Related Posts
Total
0
Share