Oraşele devin vizibile pe internet. Sibiu

Despre Sibiu și prezența sa că oraș pe internet v-am mai povestit cu ocazia declarării sale ca și Capitală Culturală Europeană.

Revin azi pentru a face o scurtă completare a ceea ce am spus atunci. Înainte de a vă aventura în turul virtual, poate vreți să aflați mai multe despre obiectivele din oraș, modul în care vă puteți deplasa ș.a.m.d.

În acest scop, situl primăriei (realizat de MB Solutions) vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare, doar accesați secțiunea turism. Nu vă așteptați la cine știe ce design, important e că informația e ușor de găsit (obiective, timp liber, împrejurimi, broşura ghid turistic etc.). Puteţi să găsiţi chiar şi informaţii despre unităţile de cazare şi evenimente. Da, chiar pe situl pus la dispoziţie de către primărie. Dacă sunteţi administrator sau proprietar de unitate de cazare, vă puteţi lista situl unităţii în secţiunea Hoteluri, folosind formularul de aici.

Nici iniţiativele private nu lipsesc din peisajul online. Un ghid neoficial al oraşului poate fi găsit pe situl sibiutourist.com, sit ce îşi publică actualizările şi pe Twitter. Avantajul acestui sit e acela că toate punctele de interes sunt prezentate cu ajutorulu unui API Google Maps, vizitatorii putându-se orienta mult mai uşor în căutarea unui punct de interes, unei unităţi de cazare sau eveniment.

Cei care obişnuiesc să se informeze despre evenimente prin intermediul Facebook au la dispoziţie o pagină de Facebook dedicată, unde sunt postate destul de des informaţii despre evenimentele din Sibiu.

Dintre portalurile online ce acoperă evenimente mult mai diverse ale oraşului, ce privesc mai ales locuitorii oraşului, mai amintesc sibiul.ro şi sibiu.net.

Dacă cunoaşteţi situri ce reprezintă mult mai bine Sibiul decât cele amintite de mine, nu ezitaţi să le menţionaţi în comentarii.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cât de mult contează mediul online în promovarea turismului românesc?

Next Article

eTurism Bref (4)

Related Posts
Total
0
Share