Skip to main content

TURISM: tehnologie și inovare, tradiție și unicitate

TURISM: tehnologie și inovare, tradiție și unicitate este numele școlii de vară organizate de către ASE București, Facultatea de Comerț, Departamentul de Turism și Geografie, în colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov, Departamentul de Marketing, Turism și Relații Internaționale.
turism, tehnologie, scoala de vara, ASE, Universitatea Transilvania
La invitaţia Departamentului de Turism şi Geografie din cadrul Facultătii de Comerţ voi fi prezent pentru două zile în Braşov, locul în care se desfăşoară şcoala de vară, şi voi participa în calitate de vorbitor la unul din workshop-urile din program.
Voi vorbi studenţilor despre impactul tehnologiilor mobile asupra turismului, iar la finalul prezentării vom contura împreună servicii mobile pe baza datelor din piaţă ce vor fi discutate.
Abonaţi-vă la canalele de comunicare ale Turism 2.0 [RSS | LinkedInFacebook | Twitter | Google Plus] pentru a fi la curent cu întreg programul şcolii de vară.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.