Când să nu cumperi bilete de avion

bilete de avion scumpe, europa

În urmă cu două săptămâni te anunțam căm Vola.ro recomandă achiziția biletelor de avion în luna ianuarie, aceasta fiind cea mai ieftină lună din an pentru achiziția biletelor de avion și a vacanțelor. Azi revin cu un infografic cu evoluția pe luni a prețului biletelor de avion, comparativ cu luna ianuarie, dar și evoluția biletelor de avion spre principalele 10 destinații căutate de turiștii români.

În general, cea mai scumpă lună din an pentru achizitia biletelor de avion este luna iulie, în care prețurile sunt cu peste 50% mai mari decât în luna ianuarie.

bilete de avion scumpe, europa

Spre Roma prețurile cresc cu peste 50% in iunie, iulie, noiembrie și decembrie (data cumpărării biletului de avion). Cele mai bune prețuri sunt disponibile în lunile ianuarie – februarie și septembrie- octombrie.

bilete avion Roma

Spre Bruxelles, în lunile mai, iunie, iulie dar si octombrie, noiembrie, decembrie, diferența față de prețul în ianuarie este de peste 55%.

bilete avion Bruxelles

Spre Londra prețurile biletelor de avion sunt mai echilibrate pe parcursul anului. În lunile februarie, martie, aprilie și august – septembrie, prețurile sunt cu până la 25% mai mari decât în luna ianuarie.

bilete avion Londra

Pentru Milano în perioada martie – mai și septembrie, prețurile pot fi cu până la 29% mai mari decât în ianuarie.

bilete avion Milano

Prețurile pentru biletele de avion către Paris pot fi cu până la 41% mai mari decât în ianuarie în perioada martie – iulie.

bilete avion paris

Și ultima pe listă, Barcelona cu prețuri la biletele de avion cu până la 47% mai mari în perioada iulie – august decât în ianuarie.

bilete avion Barcelona

Procentele din campanie au fost calculate, luând în calcul următoarele:

  • identificarea celor mai bine vândute 50 de destinații pentru bilete de avion în ultimii 3 ani pe Vola.ro;
  • pretul mediu lunar al unui bilet de avion, în baza rezervărilor făcute pentru fiecare destinație în parte;
  • prețul mediu din fiecare lună comparat cu media celorlalte 11 luni din an;
  • diferența procentuală dintre prețul mediu din ianuarie și media prețurilor din restul anului.

 

Total
0
Shares
3 comments
  1. Am utilizat recent un site de vânzări de bilete de avion, Zbor24.ro și am fost foarte mulțumit de experiența mea. Site-ul a fost ușor de utilizat și mi-a oferit o gamă largă de opțiuni pentru a-mi găsi zborul potrivit. Căutarea biletelor de avion a fost foarte simplă, cu opțiunea de a filtra după destinație, date și preferințe de zbor. Am putut, de asemenea, să compar prețurile dintre mai multe companii aeriene și să aleg cel mai convenabil bilet. Iar cel mai important este că au serviciul de asistență online 24/7 și serviciul de check-in-ul gratuit. Recomand cu mare încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Tendințe de călătorie în 2018: destinații populare și evoluția costurilor de zbor

Next Article

Alba Iulia Smart City 2018: soluţii inteligente pentru turism

Related Posts
Total
0
Share