Ianuarie, cea mai bună lună pentru cumpărat bilete de avion și city-break-uri

Bruxelles, bilete de avion, city break

Conform Vola.ro, luna ianuarie este cea mai bună lună din an pentru achiziționarea unui bilet de avion sau a unui city break. Indiferent de perioada de călătorie vizată de călători, prețul mediu la city break-uri este cu până la 60% mai mic dacă vacanța este achiziționată în luna ianuarie și cu până la 50% mai mic pentru bilete de avion.

Bilete de avion de la 16 euro/persoană

Un bilet de avion spre o destinație europeană populară începe de la 16 euro/persoană și de la 109 euro/persoană pentru un city break de 3 zile. Toate prețurile includ taxele de aeroport.

Anul acesta trendul destinațiilor solicitate de călători se păstrează, Londra, Roma, Bruxelles, Madrid și Milano numărându-se printre destinațiile pentru care se cumpără bilete de avion în luna ianuarie.

Prețurile încep de la 16 euro de persoană, dus-întors (taxe de aeroport incluse), pentru un bilet de avion spre Bruxelles (cu până la 50% mai ieftin față de restul anului), de la 17 euro pentru un bilet de avion spre Roma (50% mai ieftin) și de la 20 euro pentru un bilet de avion spre Londra (30% mai ieftin).

Câteva rute de urmărit:

City-break-uri, de la 109 euro / persoană

În ceea ce privește pachetele de city break ce includ biletul de avion și cazarea pentru 2 sau 3 nopți la hoteluri de 3 sau 4 stele, prețurile sunt cu până la 60% mai mici decât în restul anului.

Spre exemplu, un city break la Roma achiziționat până pe 31 ianuarie 2018 costă de la 119 euro/persoană (cu până la 60% mai puțin decât în restul anului), la Bruxelles de la 109 euro/persoană (cu până la 60% mai puțin decât în restul anului), Milano de la 119 euro/persoană (60% mai puțin decât în restul anului) și Londra de la 129 euro / persoană (50% mai puțin decât în restul anului).
Alte pachete solicitate sunt Budapesta de la 129 euro, Atena de la 129 euro, Berlin de la 159 euro, Larnaca de la 149 euro, prețurile fiind cu până la 50% mai mici decât în restul anului.

CITEȘTE ȘI: 8 destinații de city-break în care să-ți revii după concediu

Total
0
Shares
3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

107 agenţii de turism din România au rămas fără licenţe de funcţionare în 2017

Next Article
bilete avion reduse

Bilete de avion spre Asia, America, Africa și Caraibe reduse cu până la 40%

Related Posts
Total
0
Share