Zboruri Wizz Air spre Kutaisi (Georgia) din București, din 3 iulie 2018

Zboruri Wizz Air, zboruri Kutaisi

Wizz Air anunță astăzi deschiderea în vara acestui an a primului zbor direct din România spre Georgia. Noul serviciu de la București spre Kutaisi, Georgia, va începe din 3 iulie 2018, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână. Zborurile vor fi operate în zilele de marți, joi și sâmbătă, și vor avea prețuri începând de la 109 RON*. Biletele pot fi deja rezervate pe wizzair.com.

Georgia este cunoscută ca destinație turistică prin prisma peisajelor care îți taie respirația, podgoriilor întinse, bisericilor milenare sau străzilor ascunse. Orașul Kutaisi este unul dintre cele vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimonial mondial UNESCO și unele dintre destinațiile favorite ale turiștilor. În același timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de schi sau locuri de rafting sau călărie.

Rezervă bilete avion spre Kutaisi  Rezervă bilete avion spre București

Ca parte a celui mai mare plan de extindere, #WIZZaroundEurope, compania aeriană a adăugat o nouă destinație rețelei din România aflată în continuă creștere și care este formată în prezent din peste 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale prin oferirea acestui serviciu aerian cu adevărat accesibil pentru pasageri. Continuând investițiile și diversificarea în continuu a rețelei WIZZ în România, în 2018 vor începe din țară 19 zboruri noi care vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.

WIZZ, în calitate de pionier al călătoriilor la preț redus din România și din întreaga Europă, răspunde cererii crescânde de bilete low-cost și de experiențe de călătorie extraordinare, în același timp contribuind la creșterea economiilor locale, industriilor aviației sau de turism, precum și la consolidarea relațiilor de afaceri între țări. Pasagerii WIZZ pot urmări extinderea impresionantă a rețelei WIZZ și campania #WIZZaroundEurope prin hashtag-ul aferent pe canalele Social Media ale WIZZ pentru surprize și concursuri distractive.

CALENDAR ZBORURI BUCUREȘTI – KUTAISI

Rută Zile de operare Cu începere din Tarife de la*
Kutaisi, Georgia marți, joi, sâmbătă 3 iulie 2018 RON 109
Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
zboruri Bacau Otopeni, zboruri Blue Air

Zboruri directe Bacău - Otopeni cu Blue Air

Next Article

Blue Air, recompensată cu TripAdvisor Travelers' Choice Award 2018

Related Posts
Total
0
Share