Optează pentru plata online cu cardul de vacanță

card vacanta

Plata online cu cardul de vacanță este posibilă pe site-urile a din ce în ce mai mulți operatori economici ce vând pachete turistice cu cel puțin o noapte de cazare inclusă. Schimbarea a fost necesară întrucât voucherele de vacanță sunt emise exclusiv pe card din februarie 2022.

Cine poate plăti online cu cardul de vacanță?

Indiferent că lucrezi la stat (în sectorul public), și primești vouchere de vacanță pe card asigurate din bugetul public, sau la privat, și primești astfel de beneficii din bugetul companiei angajatoare, poți face plata online cu cardul de vacanță pe orice site de turism sau platformă online de rezervări ce vinde pachete turistice cu cel puțin o noapte de cazare.

Dacă primești beneficii vouchere de vacanță de la stat, cardul tău de vacanță va fi alimentat cu 1450 lei de persoană pe an, pe când dacă primești astfel de beneficii de la un angajator privat, cardul tău de vacanță va fi alimentat cu sume ce pot ajunge la valoarea maximă de 13800 de lei, echivalentul a șase salarii minim brute garantate pe țară. Indiferent unde lucrezi, poți primi vouchere de vacanță pe card, atât timp cât ești angajat în baza unui contract de muncă.

Dacă lucrezi în sistemul privat, află că statul lucrează la un proiect de modificare a legii voucherelor de vacanță, în baza căruia să ofere operatorilor economici un stimul suplimentar pentru a-i încuraja le angajați să folosească vouchere de vacanță pe card ca beneficiu extrasalarial. Mai exact, reducerea la zero a impozitului pe venit, în acest moment voucherele de vacanță fiind impozitate cu 10% din venitul angajatului, pe baza unui calcul bazat pe grila de salarizare și a deducerilor, de la un angajat la altul.

Dacă proiectul va fi adoptat, vei beneficia de pe urma lui chiar dacă ai deja negociate voucherele de vacanță, precum și dacă urmează să le negociezi ulterior.

Voucherele de vacanță sunt scutite de plata CAS și CASS.

CITEȘTE ȘI: Despre voucherele de vacanță pe card (pe suport electronic)

Ce se poate plăti online cu cardul de vacanță?

voucher electronic vacanta, romania

Voucherele de vacanță pe card (cardurile de vacanță) se folosesc exclusiv pentru vacanțe pe teritoriul României, fie pentru achiziționarea de pachete turistice ce trebuie să conțină minim o noapte de cazare, fie numai pentru plata cazării. Așadar, indiferent că iubești sejururile pe litoral, în Delta Dunării, în stațiuni balneare, în stațiuni montane, sau city break-urile în orașe sau circuitele în țară, plata online cu cardul de vacanță te aduce mai aproape de acestea.

CITEȘTE ȘI: Angajații români folosesc bugetele de beneficii de la angajatori pentru vacanțe și city break-uri

Unde poți plăti online cu cardul de vacanță?

Poți merge la sigur pe travelminit.ro, unul dintre jucătorii consacrați pe piața rezervărilor hoteliere din România din 2017. Pe travelminit.ro poți alege dintre aproximativ 7500 de unități de cazare, de la hoteluri, la pensiuni și apartamente din România, pe litoral, la munte sau în destinații balneoclimaterice și orașe mari.

Travelminit.ro este lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță, deci un motiv în plus să-ți împrietenești cardul de vacanță cu ofertele de pe site.

Dacă nu știi cine sunt cei de la Travelminit, îți spun eu, i-am urmărit îndeaproape încă de pe vremea când voiam să fiu influenker pe zona de B2B online travel. Travelminit face parte din Szallas Group, grup ce are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul și Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia, Croația), cu vânzări de peste 150 milioane de euro și peste 350 de angajați.

Plătește offline cu cardul de vacanță

plata contactless, vouchere vacanta

Nu ai găsit nicio ofertă atractivă pe site-ul travelminit.ro? Nicio problemă, caută o ofertă pe placul tău la una dintre agențiile de turism ce acceptă plata la POS cu cardul de vacanță și plătește direct cu cardul sau plătește direct de pe telefon cu cardul de vacanță. 😉

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Râul Olt

Călimănești-Căciulata, locul unde cura balneară face casă bună cu agrementul și spiritualitatea

Next Article

Te-ai pregătit pentru vara asta nebună și fierbinte în aviație?

Related Posts
Total
0
Share