Skip to main content

Internet la inaltime, printre nori

English Version

Daca autoritatile romane sunt inca in discutii in ceea ce priveste proiectul de utilizare a serviciilor de comunicatii mobile la bordul aeronavelor pe parcursul zborului, cele americane au permis deja navigarea pe Internet pe unele din rutele American Airlines.

Pentru aproximativ 13 dolari, pasagerii plictisiti pot beneficia de serviciul GoGo Internet Wireless, oferit de compania americana Aircell, pentru a-si planifica vacanta pe ultima suta de metrii sau pentru a descoperi obiective turistice ce merita vazute.

Pana la sfarsitul lui 2008, serviciul va fi disponibil si pe unele rute aeriene ale companiilor Delta Airlines si Virgin America, urmand a fi accesibil si pe rute ale Air France si Lufthansa.

In ceea ce priveste comunicatiile mobile, companiile Aeromobile, din Norvegia, si OnAir, din Elvetia, au mai facut solicitari anul trecut, iar din martie 2008, compania Emirates permite deja folosirea telefoanelor mobile la bordul aeronavelor sale.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Internet la inaltime, printre nori”

  1. Pingback: Wi-Fi în autocar, poate și în tren sau, de ce nu, în avion sau în mașina personală

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.