Skip to main content

Câteva impresii după concertul Madonnei

Îngrămădeală mare la intrare, dar cu toate acestea, după trecerea prin labirint-ul de garduri, totul a fost în regulă. Nici măcar nu s-a făcut percheziţie cum trebuie.

18-08-09_1951 18-08-09_2027

Înghesuială mare în gazon B, cât de cât lejer în  gazon A, până la un momentdat, praf cât cuprinde peste tot.

Paul Oakenfold warmup ca să nu te plictiseşti aşteptând la intrare în zona de concert. În jur de 22.00 a urcat pe scena Madonna pe ritmuri de Candy Shop.

Visuals şi animatori/dansatori, 80% din show-ul Madonnei. La juma’ de oră după începerea show-ului s-a dat liber la intrare (zvon!).
Moment gypsy, cuvântare antirasială, huiduieli din public. Fanii au dat în diaree de la crenvurşti .

Coşuri de gunoi ioc. Fericirea voluntarilor MaiMultVerde? Sau a fost doar un zvon faza cu voluntatiatul pentru concertul Madonnei? La ce era acolo, o mână de oameni nu cred că ar fi făcut faţă.

La vârsta ei se mişcă bine pe tocuri. După visual-ul cu „game over” publicul s-a dispersat fară a cere bis. În 2o de minute de la sfârşitul concertului, aproape jumătate de scenă era demontată.

The morning after … 🙂

19-08-09_0741

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.