Skip to main content

O fotografie în ghidul online Schmap

Nu pot decât să mă bucur ştiind că una dintre fotografiile făcute de mine în timpul vacanţei în Germania a fost aleasă pentru a fi inclusă a a opta ediţie a ghidului turistic online Schmap. Este vorba de fotografia ce prezintă Frankfurt Stock Exchange văzut de pe Main Tower.

Click pe imagine pentru o vizualizare la o dimensiune mai mare

Schmap este un publisher de ghiduri turistice online gratuite ce acoperă peste 200 de oraşe din US, Europa, Australia, Canada, Noua Zeelandă etc. Ghidurile turistice combină tehnologii de localizare prin Twitter cu recenzii ale utilizatorilor, recenzii ilustrate cu imagini a peste 300.000 de fotografi. Ceea ce este interesant e că ghidurile sunt actualizate în timp real.

Imaginea de care am amintit mai sus a fost preluată cu acordul meu, iniţial ea fiind pe o listă de ăşteptare, publicarea fiind condiţionată de acordul autorului. În acest sens am fost contactat via Flickr de o persoană din echipa Schmap, ce mi-a explicat foarte simplu despre ce e vorba.

În urmă cu un an de zile, Schmap a lansat versiuni ale ghidurilor turistice pentru iPhone şi iPod Touch.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.