E timpul să numărăm pârtiile de schi din România

Pe la începutul anului vă aduceam la cunoștință o hartă 3D a pârtiilor de schi din România, iar acum am ocazia să vă aduc la cunoștință o altă hartă ce se vrea a fi una interactivă.

Este o hartă presărată cu o grămadă de placemark-uri ce indică pârtiile de schi din România. La apăsarea pe oricare dintre acestea veți fi direcționați către pagina de profil a pârtiei respective, unde puteți vedea nivelul de dificultate al pârtiei, lungimea și dotările acesteia. Din păcate, condițiile meteo și cele de folosire ale pârtiei nu sunt furnizate, drept urmare nu vă rămâne decât să folosiți surse alternative de informare.

Tot din pagina de profil a pârtiei vă puteți orienta în ceea ce privește opțiunile de cazare sau închirieri echipamente, cel puțin ăsta e numele profilului (Cazare & Închirieire Echipamente). Dacă pentru cazare aveți la dispoziției hotelurile/pensiunile ce se află în baza de date a Accent Travel (sau urmează a fi adăugate?), agenția ce pune la dispoziție această hartă, pentru închirieri echipamente nu sunt semnalizate unităţi specializate (se merge pe ideea că unităţile de cazare pun la dispoziţie şi echipamente?) sau preţurile la care puteţi închiria echipament.

Personal, găsesc serviciul o modalitate de promovare a unităţilor de cazare ce îşi fac loc în sistemul de rezervări lansat în urmă cu câteva luni. Pe de altă parte, harta interactivă pregătită pentru pasionaţii de schi e un exemplu bun de integrare a serviciului de rezervare online cu cel de oferire de informaţii specifice activităţilor de entertainment de sezon.

Rămân la aceleaşi idei sugerate şi în articolul dedicat hărţii 3D a pârtiilor din România: acolo unde este cazul integrarea de webcam-uri unde se pot vedea imagini de la faţa locului, afişarea condiţiilor meteo, iar dacă stau să mă gândesc mai în amănunt, integrarea unor albume foto cu imagini de la faţa locului (se fot folosi servicii ca Flickr etc.).

Legat de acest ultim aspect, se poate dezvolta o aplicaţie Facebook prin care cei ce sunt la faţa locului pot uploada poze de la faţa locului, de pe mobil sau ulterior de pe PC, poze ce vor fi afişate în scurt timp de la upload direct pe pagina de profil a pârtiei, într-o casetă gândită special pentru aşa ceva.

Harta interactivă a pârtiilor de schi din România [via Travel Buzz Facebook Page]

Total
0
Shares
2 comments
  1. Pingback: directbooking.ro, un nou mall de vacanţe
  2. Pingback: Iinformații despre starea pârtiilor prin aplicația Ski Romania
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Câștigătorii concursului National Geographic Traveler pe blog

Next Article

Travel Expo: târg virtual de turism

Related Posts
Total
0
Share