Harta 3D a pârtiilor de schi din România

În cazul în care nu sunteţi adepţii forumurilor sau site-urilor de specialitate ce găzduiesc impresii sau informaţii brute din partea utilizatorilor despre starea pârtiilor de schi din România, iar secţiunea Grosimea stratului de zăpadă de pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie vă este total străină, puteţi consulta harta 3D a pârtiilor de schi din România, chiar mai mult, puteţi contribui la updatarea informaţiilor referitoare la pârtii sau prin adăugarea de noi pârtii.

Harta este facuta cu ajutorul Google Earth, al carui plugin  va trebui sa il instalati inainte sa puteti naviga prin harta. E destul de simplu, se instaleaza practic singur, dupa care trebuie sa reimprospatati pagina si incepeti sa navigati.

Partiile le alegeti fie de pe harta principala, fie cu ajutorul meniului de pe margine. Dand click pe unul din linkuri, veti merge automat aproape de partia dorita.

[…]

Harta se afla inca in stadiul beta, asa ca orice contributie la completarea datelor este bine-venita. Asa ca, atunci cand mergeti pe munte, luati un pliant cu descrierea serviciilor de partie din locul respectiv si da-ti-le un mail celor de la Roxy-World, cu detaliile locurilor de dat.

În panoul de prezentare asociat fiecărei pârtii în parte aş mai adăuga grosimea stratului de zăpadă, iar cea mai bună metodă este prin introducerea widget-ului amintit la începutul postului, precum şi link-uri către camere web amplasate pe pârtii, aşa cum este exemplificat aici, sau, de ce nu, direct streaming-uri video dacă este posibil.

Harta Statiuni de Ski Romania – Partii schi [via freejump.ro]

Total
0
Shares
4 comments
  1. Pingback: Tweets that mention Pârtiile de schi din România, prezentate 3D | Ghid Turistic Digital 2.0 -- Topsy.com
  2. Pingback: E vremea să numărăm pârtiile de schi din România
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Sisteme informatice ce deservesc serviciile turistice

Next Article

Turismul Electronic şi rolul său în Programul Operaţional Regional 2007-2013

Related Posts
Total
0
Share