Skip to main content

Harta Velo

harta velo,bate saua
Cum încă nu sunt un biciclist pasionat, veştile ajung mai târziu la mine, drept urmare, vă anunţ cu vreo 2 ani întârziere harta velo. Creată cu ajutorul API-ului Yahoo! Maps, harta pune la dispoziţia celor interesaţi puncte de interes pentru biciclisti, fie ei amatori sau profesionişti: magazine, ateliere de reparaţii şi centre de vulcanizare, harta traseelor de biciclete, rastele publice, organizaţii de profil, puncte de alimentare cu aer comprimat, centre de închiriere, precum şi recomandări utile.

Harta Velo este un proiect al asociaţiei Bate Şaua să Priceapă Iapa şi este destinată atât utilizării în scopuri utilitare, cât şi recreative sau turistice. Harta, disponibilă şi în limba engleză, se adresează bucureştenilor, românilor aflaţi în tranzit prin Bucureşti şi turiştilor străini.

Acest proiect este destinat si industriei ospitalitatii, caci va permite parcurgerea capitalei tarii cu un mijloc mai eficient de deplasare, recomandat promenadelor sau vizitelor de scurta durata.

[Harta Velo | via batesaua.ro]

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

2 thoughts to “Harta Velo”

  1. Salut, George!

    Poate harta e neactualizată.

    În problema ridicată de tine poate ar fi bine să se facă o actualizare şi cu magazinele de unde se pot cumpăra dispozitive electronice ce emit ultrasunete pentru a ţine maidanezii la distanţă. 🙂

    Dacă ce ai spus a fost o ironie la situaţia actuală a zonei, n-am o soluţie.

    O zi bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.