HotelPeeps, în banca a doua la Școala de Cloud

Cristi Dorombach a intervievat câștigătorii de la Școala de Cloud, concept ce isi propune sa ii invete pe oameni avantajele folosirii capacitatii de procesare la nivel mare, după cum scrie Cristi în postul dedicat evenimentului.

Printre câștigători s-a aflat și echipa Zitec ce a participat la Școala de Could cu o versiune îmbunătățită a HotelPeeps, HotelPeeps Trends, o mișcare prin care se caută diferențierea produsului față de alte aplicații sau servicii asemănătoare (vezi Trip Advisor). Pentru mai multe detalii despre noua funcționalitate urmăriți interviul cu Alexandru Lăpușan realizat de Cristi Dorombach la sfârșitul concursului de la Școala de Cloud.

*Pentru cei ce nu știu, HotelPeeps este o aplicație realizată în PHP ce utilizează platforma de cloud-computing oferită de Microsoft, Windows Azure.

După HotelPeeps Trends, mai exact Price Trends, funcționalitate introdusă în decembrie 2010, echipa Zitec a lansat, în cadrul conferinței The Next Web Amsterdam, HotelPeeps Special Deals, o altă funcționalitate ce vine să adapteze aplicația la noile trenduri în ceea ce privește cupoanele de reduceri în aria turismului. Pe această temă puteți citi un articol și pe blogul turismark.ro

Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: Parcare prin SMS
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Site-ul patrimoniului cultural românesc: www.e-patrimoniu.ro

Next Article

Harta Velo

Related Posts
Total
0
Share