#EnjoyBucharest pune Bucureștiul pe harta city-break-urilor

#enjoybucharest

#EnjoyBucharest este un eveniment dedicat promovării Bucureștiului ca destinație turistică, în special ca destinație de city-break, atât pe plan național, cât și internațional, prin organizarea unor tururi de oraș la care vor participa 30 de bloggeri străini.

De București am mai vorbit în nenumărate rânduri aici, pe blog, fie că am vorbit de plimbări la pas prin oraș, ca localnic, fie că am vorbit de București per ansamblu, ca destinație de city-break, când bloggerii de călătorii din România au demarat campania dedicată promovării României.

Deși Bucureștiul a făcut subiectul multor emisiuni și documentare TV la televiziunile din afară, unde a fost prezentat ca destinație turistică pentru consumatorii generaliști de programe TV, nu cred că s-a bucurat vreodată de vizibilitate în rândul bloggerilor internaționali de călătorii așa cum se va întâmpla în perioada 3-5 aprilie în cadrul primei ediții a evenimentului #EnjoyBucharest, eveniment organizat de Eventur, în cadrul căruia 30 de bloggeri străini fie vor face cunoștință pentru prima dată cu orașul, fie îl vor reîntâlni.

Deși are hibele lui, precum lipsa unei căi ferate continue către aeroport sau taxiurile pirat, sau, de ce nu, victimizarea ca urmare a perioadei comuniste, Bucureștiul se poate compara cu multe alte destinații europene de city-break.

CITEȘTE ȘI: The first timer’s guide to Bucharest, Romania

Pentru a arăta adevăratul potențial turistic al orașului, tururile ce se vor organiza pentru bloggerii internaționali vor face o introducere în perioada comunistă ce a impactat identitatea culturală a poporului români, în tradiția și valorile românești, în istorie, în turism și în viața socială/timpul liber al bucureștenilor.

Mai multe detalii despre itinerariul turului, dar și despre bloggerii participanți puteți găsi pe situl enjoybucharest.info. Actualizări în timp real puteți vedea pe hashtag-ul #enjoybucharest.

Urmăriți îndeaproape blogul calatoruldigital.ro pentru postări pre-eveniment despre atracțiile și obiectivele turistice ale orașului.

Notă: blogul calatoruldigital.ro este blog partener al evenimentului.

Total
0
Shares
2 comments
  1. Adevarul  e  ca nu degeaba i se spune Micul Paris, motiv pentru care tin sa cred ca nici un oras nu este ca Bucuresti, cel putin nu in Romania, ma intreb insa daca capitala este cautata cel mai mult doar pentru servicii si distractii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Au început înscrierile la Romanian Digital Travel Conference 2015 + Awards

Next Article

Interviu cu reprezentanții igotravel.ro, ghid turistic online al Croației

Related Posts
Total
0
Share