My Destination Romania

Dacă încă sunteţi în dilemă în ceea ce priveşte cel mai bun ghid turistic al României scris de români sau firme din România, puteţi lua o pauză şi vă puteţi clăti ochii pe proaspătul lansat ghid al României marca mydestination.com.

Foto: mydestination.com

Cum ghidul este dedicat în principal publicului din alte ţări doritor să viziteze România, conţinutul este în limba engleză, dar conceput şi pus cap la cap de o echipă de români coordonată de către Cristina şi Tony Popa Nistorescu.

Echipa My Destination Romania [Twitter | Facebook] se ocupă cu transpunerea experienţelor locale în articole menite să convingă călătorii să viziteze oraşele ţării şi să încerce diferitele servicii prezente la faţa locului.

Fiecare destinaţie din România beneficiază de o pagină de prezentare din care se fac trimitere către secţiunile dedicate hotelurilor şi locurilor de cazare, restaurantelor, cluburilor de noapte, cumpărăturilor, recomandărilor de activităţi şi timp liber. Fiecare hotel, restaurant sau serviciu poate fi evaluat sau recenzat de vizitatorii sitului.

De asemenea, din fiecare pagină de destinaţie, utilizatorii au legături către secţiuni generale de informaţii utile şi articole de călătorie, starea vremii, informaţii regionale etc. Nu știu cât de mare e echipa, dar în secțiunea de articole de călătorie am remarcat un singur autor activ, Alexandra Daniela Ilie, autor pe care îl puteți urmări și pe acest blog.

Pentru început, ghidul My Destination Romania acoperă 6 regiuni turistice, 9 oraşe şi Munţii Carpaţi şi Delta Dunării.

Deşi la nivel de ţară sunt prezentate principalele modalităţi de transport, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre fiecare oraş prezentat în parte. Singurul ajutor pe care cei interesaţi îl au la dispoziţie este plasarea obiectivului de interes pe hartă, dar fără alte informaţii de cum se ajunge acolo cu mijloacele de transport în comun.

Cei interesați de vizitarea României au la dispoziție instrumente de booking și rezervări de la Hotels Combined (pentru cazare), Sky Scanner (pentru bilete de avion), CarTrawler (pentru închirieri de mașini ) și WorldNomads (pentru asigurări de călătorie).

Companiile locale îți pot promova afacerile către utilizatorii sitului prin tururi virtuale, video sau bannere, iar organizatorii de evenimente își pot adăuga gratuit evenimentele pe sit, acestea fiind asociate cu destinațiile prezente pe sit sau recomandate ca activități de petrecere a timpului liber.

[via craiovaforum.ro]

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în materie de ghiduri turistice online vă puteți abona la lista de Twitter @ghidurituristiceonline.

Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: momondo.ro | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Tourist Informator, de la info-chioșc la aplicație Android

Next Article

eTurism Bref (15)

Related Posts
Total
0
Share