eTravel Conference 2015, ediția a IV-a, eveniment dedicat industriei turismului offline și online

train, station, travelers, commuters

eTravel Conference este un eveniment dedicat industriei turismului cu focus pe modalitățile de promovare online a acesteia.
turism20.ro este blog partener și la cea de-a IV-a ediție a evenimentului, ce se va desfășura pe 27 octombrie 2015, la Crowne Plaza Hotel, în București.
După cele 3 ediții anterioare, eTravel Conference este văzut ca o punte între industria turismului și mediul online, ca un mijloc de promovare și susținere a clienților și evoluției tehnologice.
Anul acesta, printre noțiunile vizate de eveniment și propuse spre dezbatere în paneluri mixte de pe invitați, specisliști locali și internaționali, se numara cele de marketing digital, imaginea brandurilor pe web și publicitatea online, subiecte cu care v-ați familiarizat deja dacă urmăriți frecvent blogul de față.
Așa cum v-ați obișnuit, evenimentul este structurat sub forma a două conferințe, construite pe paralela prezent-viitor în turism, urmate de o serie de trei seminarii, desfășurate concomitent.
Un reprezentant al celui mai cunoscut sit de recenzii independente din lume, TripAdvisor.com, va fi prezent la eTravel Conference. Mariya Lukavska, Account manager CPC Central and Eastern Europe TripAdvisor, le va arăta managerilor de marketing din industria hoteliera cum își pot îmbunătăți recenziile pe cunoscutul sit.
Oamenii de promovare și comunicare din agentiile de turism vor putea participa la un workshop intensiv, unde vor fi abordate teme precum SEO, blogging, Facebook, Event Management, Google, Mobile.
Printre vorbitorii internaționali de anul acesta se numară Jan-Paul Ephithite (Travelport), Frank Reul (Accor Romania-Bulgaria-Macedonia), Mariya Lukavska (TripAdvisor), Michael Toedt (Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH), Jonas Schafer (ROBELO). Lista completa a vorbitorilor invitați la această ediție poate fi găsită pe situl oficial al evenimentului.
Dacă doriți să participați la eTravel Conference 2015, puteți beneficia de o reducere de 15% aplicată taxei de înscriere trimițând un email de întregistrare la contact [@] etravelconference.ro, menționând codul de discount BLOGTRAVEL și numele blogului.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Praga, pe urmele lui Mihai Viteazul prin Malá Strana, vizita la castel și turnul TV

Next Article
Weekend, Azuga

Azuga, frate cu Yichunul

Related Posts
Total
0
Share