Christian Tour lansează HelloRomania.eu

Christian Tour, turoperator de chartere din piaţă autohtonă, a lansat HelloRomania.eu, un site specializat pe rezervări online pentru cazări. Site-ul oferă disponibilitate în timp real, confirmare instantă, rezervări sigure, preţuri preferenţiale, lucruri ce permit oricărui turist să rezerve, din orice colţ al lumii, o camera la o structură de cazare din România, cu garantarea ei de ambele părţi.

150.000 de nopţi de cazare până la sfârşitul anului

La fel ca și proiectul LocalEscapes.ro al celor de la Vola.ro, HelloRomania.eu este un proiect unicat, care îşi propune să dezvolte continuu şi intens turismul românesc, în platformă fiind integrate inclusiv locuri de cazare ce ies din tiparul standard, locuri de cazare ce oferă inclusiv experiențe la fața locului (herghelii, pontoane plutitoare etc.).  În spatele platformei lucrează o echipă de profesionişti cu experienţă în hotelărie şi în marketingul online împreună cu zeci de specialişti în programare, dezvoltare şi suport tehnic, ceea ce a permis portalului să acopere deja 80% din piaţa de cazare din România. Conform estimărilor, până la sfârşitul anului vor fi integrate peste 2000 de unităţi de cazare, vor fi efectuate aproximativ 150.000 de nopţi de cazare şi suma derulată cu ajutorul site-ului va atinge o cifra de peste 10.000.000 lei.
O mare parte din cazările din România sunt deja integrate în site. Dincolo de destinaţiile foarte cunoscute ale ţării, în momentul de faţă deja sunt integrate cazări în destinaţii inedite din Maramureş, Curtea de Argeş, Vidraru, Delta Dunării sau zonele balneo mai puţin accesate. În prezent, în România, există aproximativ 7.000 de unități de cazare clasificate.
Altfel spus, site-urile specializate de rezervări online surclasează cataloagele online cu unități de cazare.

Preţuri competitive, de la 29 ron pe noapte de persoană

Adresându-se tuturor categoriilor de public cu acces la internet, HelloRomania.eu oferă preţuri competitive, ce pornesc de la 59 de lei/noapte/camera. În paralel, echipa dezvoltă o platformă de servicii opţionale, adiacente cazării, pentru excursii, tururi de oraş, rezervări la muzee, evenimente, închirieri de biciclete, intrare în parcuri de distracţii etc, dar şi o platforma tip Experience, în care toţi cei implicaţi în domeniul turismului îşi pot scrie poveştile, recomandările, experienţele etc.
Memento Group este cel mai mare grup turistic integrat, prezent pe piaţa din România încă din anul 1997.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Destinațiile latine, în rândul preferințelor românilor pentru vacanța de vară

Next Article

Rezervări la restaurante prin aplicații mobile și chatbots

Related Posts
Total
0
Share