Vola.ro își deschide oferta de servicii turistice către piața de turism locală

Incepând cu luna ianuarie 2017, agenția de turism Vola.ro și-a deschis oferta și către turismul intern prin lansarea Local Escapes. Local Escapes este un produs prin intermediul căruia agenția de turism online oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a rezerva într-un pachet integrat cazarea și servicii premium la proprietăți de top din România, hoteluri sau pensiuni.
Decizia de a oferi un astfel de produs a venit în urma observării creșterii turismului intern, la nivel de piață, cu 65% în ultimii 5 ani, dar și la nivel de zboruri interne rezervate pe platforma Vola.ro, datorită creșterii competiției în zonele deservite de aeroporturi prin interarea pe piață de noi operatori low cost sau diversificarea ofertei în cazul celor deja prezenți.
Daniel Truică, managing partner Vola.ro, este de părere că acest segment de activităţi nu este suficient promovat în România, după cum a declarat într-un interviu zf.ro.
În prezent, Local Escapes funcționează ca o platformă de comunicare între aproximativ 150 de unități de cazare și utilizatorii serviciilor Vola.ro, platformă pe care unitățile de cazare își pot plasa ofertele de cazare și serviciile de rezervare și prin care vizitatorii site-ului pot face aceste rezervări.
Pachetele de servicii premium pot acoperi mese, sky pass-uri, călătorii cu bicicleta ghi­date de localnici, spa şi wellness sau alte activități recreative. Vizitatorii Vola.ro pot alege dintre 6 tipuri de astfel de pachete: Travel Romania, Munte, Romantic, City Break, Relaxare și Spa, Familie.
Prin lansarea Local Escapes Vola.ro își redefinește pachetele turistice, un segment de business ce în 2014 reprezenta 10% din business-ul agenției de turism online, iar în 2016 a sărit peste targetul de 25% prevăzut în 2014. Conform estimărilor bazate pe cifra de afaceri făcută publică, bilete de avion reprezintă cea mai mare parte din business, ~70%, iar pachetele turistice împart restul de 30% cu turoperatorii. În cazul pachetelor vândute prin platforma Local Escapes, vorbim de un nou tip de pachete turistice dedicate pieței leisure (cazare + servicii).
Planul Vola.ro pe termen lung cu Local Escapes este să transforme acest seriviciu într-un brand sub brandul mamă Vola.ro, un rol important în acest demers avându-l Matei Psatta, ex. Digital Strategy & Social Media Director la Leo Burnett România, ce a ocupat poziția de Head of Marketing la Vola.ro începând cu această lună.
Local Escapes e un serviciu de diferențiere în piață, așa cum și Airbnb a făcut cu Airbnb Trips, platforma ce îi ajută pe cei ce folosesc serviciile Aribnb să descopere experiențe locale.

Total
0
Shares
0 comments
  1. locuim in israel. suntem o fam. de 3 adulti dorim sa venim in rom. pe ovacanta de 14 nopti. la b. felix. 2 camere la hot. international pe sejonul aug-sep 2017. calatoria din tel aviv destinatia oradia. ne puteti servi??? rog raspuns. cu multa stima. aaron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Campanie Uber de popularizare a aplicației în rândul iubitorilor de city break-uri

Next Article

Travel Scribus, ghiduri complete de călătorie în România

Related Posts
Total
0
Share