Tendinţe şi noutăţi pentru litoralul românesc în 2018

Cu o experienţă de 17 ani pe piaţa turismului românesc, cu peste 100.000 de turişti români şi 6000 străini aduşi în anul 2017 pe litoral, agenţia Paradis Vacanţe de Vis a identificat câteva tendințe pentru litoralul românesc în 2018 și vine cu noutăți pentru această destinație.
În zona de litoral agenția se poziționează ca o agenție de încredere prin prisma exitenței în stațiunile de pe litoral a agenților de turism ce pot soluționa problemele într-un timp scurt, dar și prin prisma serviciilor ce duc la importante economii de timp şi financiare, precum pachetele charter prin care turiştii din Cluj, Oradea sau Timişoara pot ajunge într-o oră pe litoral cu avionul.

CITEȘTE ȘI: Pachete charter pentru litoralul românesc, disponibile pe Concediu.com

Mai jos sunt listate tendințele și noutățile pentru sezonul estival 2018 pe litoralul românesc:

  • Creşterea solicitărilor pe pachetele cu avionul pe zborurile interne către litoral;
  • Turiştii ce vor veni pe litoral pentru festivalul Neversea îți vor putea face rezervări de cazare prin Paradis Vacanțe de Vis la tarife foarte bune întrucât negocierea acestor pachete s-a făcut încă din vara anului 2017;
  • Începând cu 1 mai, pe litoral vor avea loc evenimente săptămânale, până la sfârşitul sezonului;
  • Un nou zbor charter, cu 2 frecvenţe săptămânale, pe ruta Tallin (Estonia) – Constanţa;
  • Rute de transport suplimentare vor face conexiunea Constanţa – Mamaia;
  • Constanţa şi Piaţa Ovidiu intră din ce în ce mai mult şi mai constant în preferinţele turiştilor atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber – valabil în special pentru turistii din Mamaia dar nu numai.

Potrivit specialiştilor Paradis Vacanţe de Vis, top 3 al staţiunilor de pe litoral în funcţie de cererea pentru acest an este condus, ca de obicei, de Mamaia, urmată de Eforie şi Venus.

CITEȘTE ȘI: Antreprenorii din turism și miza pe turismul de distracție

Potrivit lui Aurelian Marin, director general şi fondator Paradis Vacanţe de Vis, vânzările early booking înregistrează, în acest an, o creştere de 30% faţă de 2017.

CITEȘTE ȘI: Rezervări online pe mamaia360.ro pentru hotelurile de pe litoral

Urmărind aceeași politică de satisfacere a nevoilor turistului modern, agenția a dezvoltat două noi concepte:

  • O divizie, Day Trips, care a reuşit, în ultimii ani, să creeze o nouă piaţă în industria turistică de pe litoral: excursiile de o zi.  Croazierele de o zi în Delta Dunării sau excursiile la castelul de la Balcic (Bulgaria) au ţinut capul de afiş al sezonului trecut, un interes deosebit manifestându-se din partea turiştilor străini şi pentru excursiile la București sau serile tradiţionale româneşti / grecești.
  • Parcul de aventură “Paradis Land Neptun”, singura investiţie a unei agenţii de turism dedicată dezvoltării segmentului de agrement pe litoral. Cu peste 14 trasee de aventură și căţărare prin copaci, care îmbină pregătirea fizică cu atenția şi concentrarea, dispuse pe grupe de vârstă, dedicate atât copiilor, cât şi adulților, parcul a devenit în scurt timp un pol de atracție pentru turiştii aflaţi pe litoral.

În privința excursiilor de o zi, și alți operatori de pe litoral au în portofoliu proiecte asemănătoare, lucru ce face zona de tururi și activități foarte dinamică și competitivă.
Agenția de turism Paradis Vacanțe de Vis are în portofoliu peste 400 de hoteluri aflate în zona de litoral, precum şi parteneriate cu companiile aeriene.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

De Valentine's Day, Mattei Psatta a anunțat că va părăsi Vola.ro

Next Article
CHICAGO

Cel mai bun moment pentru a călători în cele mai premiate destinații din filme

Related Posts
Total
0
Share