S-a lansat Tour-X, platformă pentru rezervări tururi în Dobrogea

În premieră la Constanța, mediul de afaceri și societatea civilă au inițiat un proiect cooperativ, cu finanțare privată, prin care operatori ai lanțului de valoare a turismului iși deschid facilitățile din sudul, centrul și nordul Dobrogei partcipând la Tour-X, un proiect care își propune să atragă cât mai mulți turiști de pe litoral, către cetățile, cramele și munții de corali, mănăstirile și tradițiile interetnice ale sud-estului României.
Tour-X reprezintă o nouă platformă pentru rezervări de experiențe turistice, un concept al ONG-ului Inomar Cluster, promotor al unui produs de experiențe dobrogene, alternativă pentru turismul de șezlong, la care și-a adus aportul și Asociația Țăranii Dobrogeni.

CITEȘTE ȘI: „e-turism, Litoralul românesc“

Compania LitoralulRomanesc.Ro, agenție de turism turoperatoare, condusă de Ionuț Nedea, a avut viziunea inițială a unei alianțe strategice orientată spre turism experiențial și spre inovarea soluțiilor necesare rezolvării unor situații critice ale litoralului.

CITEȘTE ȘI: Black Sea Tales, proiect de publishing marca Icar Tours

Creative Eye, echipa care dezvoltă și platforma Tourx.ro, propune o serie de abordări inovative privind înregistrarea de noi atracții într-o bază de date cu funcționalități unice pe piața din Romania și agregarea acestora în tururi de experiențe, din care nu lipsesc facilități precum masă, transport și ghidaj turistic, dar și noi metode de promovare și susținere sub coordonarea Inomar Cluster.
Produsele turistice prezentate prin noua platformă includ trei rute: albastră, verde și mov, fiecare rută cuprinzând cel puțin două tururi de experiențe. Fiecare tur din rutele de turism experiențial conțin căte o degustare de vinuri, două mese cu produse și ingrediente dobrogene.
Biletele (Xpass) pentru aceste experiențe pot fi rezervate începand cu 1 iulie 2017, în recepțiile hotelurilor de pe litoral unde se vor găsi flyere și broșuri cu informații complete despre Tour-X, iar după data de 26 iunie 2017, pot fi rezervate online pe platforma www.tourx.ro sau pe www.litoralulromanesc.ro, sub meniul Experiențe pe Litoral.

CITEȘTE ȘI: Rezervări online pe mamaia360.ro pentru hotelurile de pe litoral

Total
0
Shares
3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Rezervări la restaurante prin aplicații mobile și chatbots

Next Article
Kaali

Kerala culturală: artă, ritualuri, dansuri

Related Posts
Total
0
Share