Rezervări online pe mamaia360.ro pentru hotelurile de pe litoral

Pe data de 30 mai 2011, IPIX România a inaugurat pe site-ul mamaia360.ro un sistem de rezervări online dedicat hotelurilor de pe litoralul românesc.

Pentru moment, 65 de hoteluri între 2 şi 5 stele, toate din Mamaia, se regăsesc cu numele în sistemul de rezervări online accesibil atât turiştilor cât şi agenţiilor. Dintre aceste 65 de hoteluri, doar la 8 se pot face rezervări online şi asta prin sistemul de booking ibooking.com, site partener IPIX România, şi doar 20 dintre ele beneficiază de panoramare la 360° marca IPIX.

Pentru a fi un sistem de rezervări online complet dedicat hotelurilor de pe litoral, mai trebuie convinşi ~200 de hotelieri (ce administrează unităţi de la 2 stele în sus), astfel încât toate staţiunile să fie acoperite din punct de vedere al facilităţii.

Uitându-mă peste evoluţia serviciului de rezervări online IPIX iBooking, tind să cred că vor reuşi să convingă mai mult de 50% din hotelierii amintiţi mai sus să apeleze la această soluţie.

Evoluţia serviciului de rezervări online IPIX iBooking a fost pozitivă în anul tocmai încheiat, înregistrând o ascensiune constantă încă din primul trimestru. Cota maximă a fost atinsă în iulie 2010, când 16% din turiştii hotelieri şi-au făcut rezervările online, marcând o creştere de 2% faţă de aceeaşi perioadă din 2009. Tendinţa s-a menţinut până în luna decembrie, când a revenit la nivelul din 2009.

Folosind motorul de căutare integrat pe site, turiştii au posibilitatea de a vedea în timp real camerele disponibile la hotelurile ce folosesc sistemul de rezervări online. De asemenea, aceştia pot cere o ofertă de sejur în cazul în care nu găsesc ceea ce caută şi, la fel de bine, pot identifica hotelurile ce se potrivesc cerinţelor lor. În momentul în care se face rezervarea, turiştii sunt expuşi unor oferte de sejur cu discount.

[via horeca.ro]
Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: Ediția a IV-a a seminariilor travelVision. Sisteme de rezervări și plăți online în turism | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Tonomate de cartele Metrorex

Next Article

Sisteme de rezervare online: travelmax.ro

Related Posts
Total
0
Share