VacanteReduse.ro a devenit aloHotels.ro

VacanteReduse.ro, platformă online dedicată reducerilor de vacanță lansată în 2011 de către Intermedia Activ Management și gestionată prin agenția de turism Home Travel, a devenit aloHotels.ro și a trecut în administrarea Alo Hotels Group. După o experiență de 7 ani și peste 25 000 clienți ce au profitat de ofertele smart travel oferite de platformă, focusul s-a schimbat pe rezervarea de servicii de cazare și pachete de tip charter în destinații populare.

Vechea platformă de pe care se puteau cumpărau servicii de cazare și pachete turistice a înregistrat o creștere de 400% în a patra lună de la lansare, în 2015 înregistrând vânzări lunare în valoare de aproximativ 400 000 lei.

Schimbarea focusului pe rezervări hoteliere se justifică prin schimbarea comportamentului și așteptărilor clienților, a tehnologiilor și a platformelor de travel, ce se adaptează la piața în continuă schimbare. De asemenea, orientarea turiștilor către oferte de early bookings sau last minute a scăzut focusul pe ideea de discount imediat, turiștii preferând să facă achiziții mult mai organizat, nu sub presiune.

Brandul aloHotels va activa exclusiv online prin platforma dedicată ce permite clienților filtrarea hotelurilor în funcție de perioadă și servicii oferite. Rezervările achitate ajung direct la hotel, iar voucherele de călătorie sunt disponibile în contul de client. Rămâne de văzut dacă noua platformă comunică în timp real cu sistemele de channel management ale hotelurilor sau dacă rezervările presupun în continuare confirmări mai puțin automate. De asemenea, platforma este susținută de un call center dedicat, unde clienții în dubiu pot cere informații suplimentare. De altfel, Alo Hotels Group se prezintă ca și companie de customer care ce se adresează serviciilor online de rezervări turistice.

Deși numele brandul în sine nu mai induce ideea de reduceri sau oferte, conform prezentării noul site, selecțiile de hoteluri și pachete turistice se fac pe aceleași criterii, doar elementele vizuale menite să inducă sentimentul de fear or missing out sunt mai discrete.

aloHotels.ro folosește soluția TravelFuse Agregator, ce facilitează returnarea în căutări a mai multor tipuri de pachete turistice, sejururi cu avionul și hoteluri în cazul dat, de la aproximativ 32 de operatori din România.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

10 aplicații necunoscute ce te pot ajuta în planificarea călătoriei

Next Article

85% din rezervările cu vouchere de vacanță de pe Travelminit.ro sunt finalizate online, restul de 15% fiind finalizate prin callcenter

Related Posts
Total
0
Share