Price Radar, căutare inteligentă pe siturile Tripsta

Price Radar Tripsta
Conform unui comunicat de presă remis presei internaţionale, Tripsta a lansat ieri opţiunea de căutare a biletelor de avion Price Radar.
Facilitatea este disponibilă şi pe situl dedicat pieţei din România şi poate fi accesată aici.
Odată cu implementarea acestei facilităţi, utilizatorii sitului tripsta.ro pot identifica cel mai convenabil tarif pentru destinaţia de interes din cele 2500 de destinaţii posibile în următoarele 6 luni.
Facilitatea de căutare are la bază tehnologia Amadeus Extreme Search şi furnizează utilizatorului un grafic privind evoluţia tarifelor pentru o destinaţie anume. Căutările se pot face în baza a trei variabile: perioada în care utilizatorul Tripsta dorește să călătorească, data plecării și durata călătoriei.
Optiuni Tripsta Price Radar
Această mişcare aliniază serviciile Tripsta cu facilităţile oferite de serviciile concurente precum momondo.ro.
Pe plan local, agenția de turism online vola.ro dispune de această facilitate sub numele de Big Flex, sistem nominalizat la eTravel Awards 2013, iar operatorul local Blue Air are implementată facilitatea pe situl propriu sub numele de Open Booking, sistem premiat în cadrul aceluiași eveniment amintit mai devreme. Agenția de turism paravion.ro oferă utilizatorilor opțiunea de alerte pentru cel mai bun preț pentru un interval de 3 luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Eforie Nord, litoral

Litoralul nu este al meu, e al altcuiva

Next Article

Proiecte de turism și relaționate câștigătoare la Internetics 2013

Related Posts
Total
0
Share