Cum faci de trei ori click și pleci în vacanță

TravelMaker, compania parteneră Tralliance Corporation ce se ocupă de promovarea și înregistrarea domeniilor .travel în România, a lansat la jumătatea lunii trecute un sistem de rezervări online pentru pachete turistice de tip city break, triplanet.ro. Sistemul, în topul site-urilor de turism din Ungaria, permite căutări atât independent pentru hoteluri sau avion, cât și pentru pachete hotel+avion.

Conform comunicatului de presă, rezervările biletelor de avion se fac automat şi direct cu ajutorul sistemelor internaţionale de rezervări care permit accesul în timp real la baza de date a companiilor aeriene, triplanet.ro fiind un intermediar autorizat între companiile aeriene ce operează zboruri și călători, supunându-se regulilor şi restricţiilor comerciale impuse de acestea. Și pentru că am adus vorba, parese că în spatele triplanet.ro rulează o soluție informatică oferită de firma ungurească YTON Internet Kft., soluție ce permite interogarea unor baza de date dedicate cu ajutorul sistemului computerizat de rezervări Galileo.

Pe partea de bilete de avion, triplanet.ro intră în competiție directă nu numai cu marii jucători de pe piață (paravion.ro, vola.ro), ci cu întraga paletă de agenții de turism ce administrază astfel de sisteme.

Din punctul meu de vedere, faptul că TravelMaker mai are în portofoliu încă trei astfel de sisteme de rezervări (iloveromania.ro, 1001hoteluri.ro, bucharestcitytour.ro) plasează noul sistem într-o poziție destul de avantajoasă față de cei mai mari jucători de pe piață.

Voi ce șanse de reușită dați sistemului de rezervări? Credeți că își va atinge volumul de vânzări în echivalentul a 500.000 EUR într-un an de zile, așa cum se estimează în comunicatul de presă?

Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: The City Break
  2. Pingback: eTurism Bref (4)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Scrie România: Cheile Dobrogei (VIDEO)

Next Article

paravion.ro, primul pas către modelul de business travel hypermarket

Related Posts
Total
0
Share