Skip to main content

Tonomate de cartele Metrorex

Pentru a mulţumi toate categoriile de călători, ce folosesc metroul ca mijloc de transport, Metrorex va introduce începând cu 15 iunie, în staţiile de metrou, automate de vânzare a cartelelor (AVC) magnetice. 

Operaţiunea de cumpărare a unei cartele magnetice de acces se va face cu ajutorul unui touchscreen, pe care călătorul poate selecta varianta de cartelă pe care o doreşte. Contravaloarea acesteia se poate plăti atât în bancnote şi monede româneşti, cât şi prin intermediul cardurilor bancare sub sigla Visa şi MasterCard. Ultimile modalităţi de plată menţionate, precum şi posibilitate de a accesa informaţiile şi în limba engleză, facilitează operaţiunile de cumpărare a cartelelor pentru turiştii străini.

via dandragomir.biz | Metrorex bagă tonomat de cartele]

Actualizare din 1 septembrie 2011: pe blogul bucharestlife.net puteţi citi despre o mostră de prostie din partea personalui de pază din staţiile de metrou, în ceea ce priveşte o tendinţă de popularizare a noilor automate de vândut cartele.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.