mamaia360° e pe val

Anunțat în urmă cu un an de zile, proiectul mamaia360° a fost lansat în urmă cu 7 zile, oferind turiștilor internauți posibilitatea de a explora virtual stațiunea Mamaia: plaja, traseul telegondolei, parcul de distracții Aqua Magic, terase, restaurante, centre de agrement și 30 hoteluri la care se pot face și rezervări direct din site, dezvoltatorii mizând pe faptul că “22% din totalul rezervărilor sunt făcute online, dar 70% sunt în prealabil găsite pe internet“.

Toate aceste atracíi sunt acoperite de peste 27.154 de capturi. Despre sistemul de rezervări puteți citi o opinie pe refresh.ro. Valoarea investiției s-a ridicat la 450.000 EUR, principalul investitor fiind IPIX, iar printre partenerii proiectului se află și Asociaţia Patronală Mamaia.

Personal, mă așteptam la ceva de genul Second Life, cel puțin la nivel de unitate hotelieră și doar în ceea ce privește recepția și felul în care se fac rezervările.

Lipsesc descrierile de obiective (vezi, de exemplu, toate locurile semnalizate cu semnul exclamării în punct albastru) și datele de contact. Un plus de informație de acest fel ar fi completat imaginile.

Pentru a vă contura o idee despre aspectul menționat vedeți și proiectul Paris 26 Gigapixels.

De altfel, susțin ideea că norc.ro acoperă funcționalitățile platformei mai sus amintite în proporție de 80%, având în vedere faptul că, la începutul acestei luni, au introdus și panoramele interioare.

Mai multe informații despre proiectul mamaia360° găsiți pe:

P.S. Mă distrează treaba cu premiera mondială.

Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: Tweets that mention mamaia360° e pe val | Ghid Turistic Digital 2.0 -- Topsy.com
  2. Pingback: „e-turism, Litoralul românesc“
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

României nu îi mai ajunge Google Maps ...

Next Article

Prin Bucureștiul meu ...

Related Posts
Total
0
Share