De Valentine’s Day, Mattei Psatta a anunțat că va părăsi Vola.ro

Într-un articol startupcafe.ro care anunță obținerea unei finanțări de la Techstars Dubai pentru startup-ul The Pole Society, Matei Psatta, în prezent chief marketing officer în cadrul The Pole Society, e prezentat ca fostul director de marketing al Vola.ro. O a doua confirmare vine și din statusul său pe Facebook.
Rămâne de văzut dacă Matei Psatta a transformat Vola.ro într-un brand, așa cum încearcă agenția de turism online să se poziționeze în piață, inclusiv prin studii de specialitate. Acest lucru a fost una dintre rezoluțiile pe care și le-a propus atunci când a preluat poziția de director de marketing la Vola.ro, .
Oameni din domeniul marketingului sunt de părere că nu există încă o industrie de turism online în care jucătorii principali au o poziționare de imagine, ci doar oferă experiențe de folosire a technologiilor dedicate rezervărilor online, pe care le-au promovat intens prin investiții în publicitate online.
Vola.ro a încercat să se diferențieze în piață prin mixarea tehnologiei cu zona de customer care pe tot parcursul procesului de booking, astfel încât să facă serviciile sale relevante pentru publicul-țintă.

CITEȘTE ȘI: Agenţiile de turism cu afişaj stradal ar trebui să aibă în vizor Google Glass

În mintea multor oameni ce activează în piața de turism, Matei Psatta va rămâne artizanul scoaterii Vola.ro din afiliere, în favoarea investițiilor în Google.
Startup-ul The Pole Society a creat o platformă prin care firmele îşi pot afişa reclamele din birou direct pe panourile stradale sau indoor din orașe, țări și continente diferite. Platforma s-a numit inițial The Pole și era dedicată organizatorilor de evenimente ce își doreau să publice afișele evenimentelor pe afișaje digitale.

CITEȘTE ȘI: Cum se pot promova pachetele turistice în ecosistemele digitale

 
 

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Travel Planner ia în calcul fuziunea cu o companie din România sau chiar internațională

Next Article

Tendinţe şi noutăţi pentru litoralul românesc în 2018

Related Posts
Total
0
Share