Creștere spectaculoasă în vânzările Wizz Tours pentru pachete turistice în 2016

taverne corfu

În 2016, platforma de pachete de călătorii (bilete avion și cazare) Wizz Tours a înregistrat un total de 71.000 de pasageri în întreaga reţea, cu 66% mai mult faţă de 2015. Dintre aceștia, 10% sunt clienţii din România ce au ales să-şi rezerve vacanţele sau city-break-urile cu Wizz Tours. Wizz Tours a vândut în România, în 2016, cu 650% mai multe pachete de călătorii decât în 2015.
Wizz Tours oferă peste 30.000 de locuri de cazare de la apartamente pentru bugete mai reduse până la hoteluri de lux de 5 stele, dar şi peste 150 de destinaţii. De asemenea, pe site-ul Wizz Tours se pot încheia asigurări de călătorie, se pot face închirieri auto, se pot face rezervări pentru serviciile de transfer de la/către aeroport, pentru tururi şi diverse alte activităţi recreative, inclusiv rezervare de bilete de intrare la obiectivele turistice.
Suma maximă plătită pentru un pachet zbor şi cazare a fost de 4.400 €, iar cea minimă de 25 €, în timp ce valoarea medie a unei rezervări pe site-ul wizztours.ro a fost de 570 € sau 244 € per persoană. 45% dintre turişti au preferat hoteluri de 3 stele şi 33% pe cele de 4 stele, iar vacanţele au avut o durată medie de 4,3 nopţi.
Într-un clasament al destinaţiilor preferate de români, Roma ocupă primul loc urmată de Malta, Dubai, Barcelona, Cipru, Veneţia, Lisabona, Paris, Milano şi Londra. În acelaşi timp, top 10 al ţărilor favorite arată astfel: Italia, Spania, Malta, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Portugalia, Franţa, Marea Britanie, Suedia şi Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Tendințe momondo: destinațiile preferate de români în 2017

Next Article

Paravion abordează și piața de business travel

Related Posts
Total
0
Share