Memento HUB a preluat gestiunea aplicațiilor Christian Tour

Cristian Pandel, antreprenorul din spatele Christian Tour, investește în tehnologie, punând bazele Memento HUB, un proiect care va dezvolta aplicații capabile de a oferi utilizatorilor o experiență unică, mult îmbunătățită față de soluțiile deja existente în piață. Acest demers își propune să schimbe modul în care oamenii interacționează cu tehnologia, urmărind eficientizarea sarcinilor zilnice, fie la locul de muncă, fie în viața personală, de zi cu zi.
Ca urmare a acestei inițiative, Memento HUB a preluat și gestiunea tuturor aplicațiilor dezvoltate în cadrul Christian Tour de-a lungul vremii, cu intenția de a face parte integrantă din ecosistemul integrat. Dintre aceste aplicații amintim de HelloRomania.eu și MementoBus.com, parte din Memento Group, cel mai mare grup turistic integrat, prezent pe piața din România încă din anul 1997, alături de care se regăsesc o serie de business-uri cu specific în industria turismului, având experiență îndelungată pe piețele locale europene.
CITEȘTE ȘI: Deși adoptă noile tehnologii, clienții doresc interacțiune umană cu brandurile hoteliere și de restaurant
Memento Hub a luat naștere ca urma a asocierii dintre Cristian Pandel, cu backgroud în dezvoltarea de noi business-uri în special în zona de turism dintre care amintim de agenția de turism Christian Tour sau de Memento BUS, și Bogdan Cismariu, un specialist în sistemele tehnologice și în dezvoltarea software. Asocierea dintre cei doi va duce la înființarea unui start-up exclusiv tehnologic, prin intermediul căruia cei doi intenționează să confirme faptul că România este un veritabil Silicon Valley al Europei.
Cum tehnologia actuală permite dezvoltarea de aplicații cu impact major prin integrarea unor soluții granulare și independente, Memento HUB își propune să creeze un ecosistem de microservicii complet funcțional și integrat, prin care să permită dezvoltatorilor un ciclu foarte rapid de la idee la produs. Această abordare va permite extinderea exponențială a capabilităților ecosistemului, aplicațiile urmând să profite de pe urma sinergiei apărute între modulele independente.
CITEȘTE ȘI: Technology by itself it’s not an experience

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Eurolines România colaborează cu FlixBus, liderul european al transportului cu autocarul

Next Article

Romanian Digital Travel Conference, ediția a IV-a

Related Posts
Total
0
Share