Skip to main content

Memento Group a investit în dezvoltarea unui motor de căutare bilete de avion pe curse charter

Charter Broker, firmă parte din Memento Group, a lansat site-ul
mementoair.com, un motor de rezervări bilete de avion pe curse charter.

Charter Broker contractează cursele charter pentru pachetele Christian Tour, turoperatorul grupului Memento Group.

Site-ul mementoair.com vine în întâmpinarea turiștilor ce-și doresc să zboare spre destinații de vacanță din oferta Christian Tour dar, în același timp, își doresc să aibă flexibilitate în ceea ce privește hotelul la care se cazează sau tipul de transfer ce li se potrivește cel mai bine.

Oferta este deschisă inclusiv agențiilor revânzătoare ce nu au un contract semnat cu Christian Tour, acestea putând combina zborul charter cu orice alte produs pe care îl revând.

Aceleași bilete de avion pe curse charter pot fi rezervate inclusiv pe site-ul Christian Tour.

Pe site-ul mementoair.com pot fi rezervate bilete de avion pe zboruri către destinații din Turcia, Grecia și Egipt. În funcție de destinația aleasă, plecările se fac din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Oradea, Baia Mare, Bacău și Târgu Mureș. Printre operatorii aerieni cu care Christian Tour a încheiat parteneriate pentru zborurile charter se numără Blue Air și Aegean Airlines.

Conform declarațiilor de presă date de reprezentanții Christian Tour cu ocazia lansării unor curse charter din portofoliu, gradul de încărcare depășește 90%, ceea ce face din mementoair.com un canal de distribuție ce se vrea să contribuie la creșterea gradului de încărcare pe zborurile charter contractate de turoperator.

CITEȘTE ȘI: vuelo.ro, brandul online al agenției de turism Christian Tour

mementoair.com rulează pe platforma StellaFlights, o platformă de managementul zborurilor charter dezvoltată de către Memento Hub, compania de tehnologie care a preluat gestiunea tuturor aplicațiilor Christian Tour.

Anual, peste 300.000 de turiști români aleg vacanțele de tip charter, lucru ce i-a determinat pe operatori să programeze zboruri charter în mai multe orașe din țară. Piața pachetelor charter este estimată la 200 de milioane de euro anual.

Conform datelor din piață, principalii jucători de pe piața intermedierilor din turism în România după cota de piață erau Fly Go Voyager (3,26%), Touring Europabus (3,09%), Hotelair (2,60%), Business Travel (2,54%) și Charter Broker (2,34%). 

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Memento Group a investit în dezvoltarea unui motor de căutare bilete de avion pe curse charter”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.