M-am alăturat echipei OTA a Christian Tour

După 8 ani de zile de când am lansat Turism 2.0, a venit vremea că hobby-ul să devină job de sine stătător.
Au fost 8 ani în care peste cunoștințele acumulate în liceu și facultate în aria turism s-au așezat altele ce au venit să le completeze sau altele noi despre zona de turism online.
Și asta s-a datorat nenumăratelor evenimente la care am participat, fie ca blogger ambasador, fie ca speaker, și networking-ului pe care l-am făcut (mulțumesc, Adriana, că m-ai pus în legătură cu cine trebuie :P). Au fost ocazii în care am ajuns la masa discuțiilor cu reprezentați ai marilor GDS-uri ce au birouri și în România, dar și cu dezvoltatorului locali de software dedicat industriei turismului. Pe această cale vreau să le mulțumesc celor ce au avut încredere în mine și mi-au deschis ochii și m-au sfătuit să mai am răbdare atunci când am aplicat la job-uri de profil care erau sub pregătirea mea. Avantajul de a fi cunoscut într-o piață de profil.
Au fost perioade în care, pe fondul răspunsurilor nefavorabile ce veneau după interviuri și a progresului lent al proiectului Turism 2.0, eram gata să renunț, dar au fost oameni care m-au încurajat să continui (mulțumesc, Mădălin!).
Octombrie a fost ultima lună în cadrul HP ca process manager, iar începând cu noiembrie m-am alăturat, în calitate de project manager, echipei coordonate de Remus Vișan, în cadrul Memento Group, echipă ce  va dezvolta o platformă online ce va avea la bază inclusiv inteligență artficială ce va replica comportamentul uman. Platforma va fi dezvoltată în recent înființatul hub de tehnologie – Memento Hub – care a preluat inclusiv gestiunea aplicațiilor Christian Tour, helloromania.ro și mementobus.com.
Nu zic că va fi ușor, dar când vorbești aceeași limbă lucrurile se mișcă altfel. Cu siguranță vor fi lucruri multe de învățat, ceea ce îmi va schimba inclusiv perspectiva asupra industriei. Dacă până acum o înțelegeam mai mult din exterior, acum o voi aprofunda din interior.
Turism 2.0 va păstra aceeași direcție pe care a luat-o la începutul anului, site de știri dedicat industriei de turism online. Articolele ce vor fi scrise sub nume de autor vor reflecta întotdeauna opiniile mele și nu pe ale angajatorului meu.
Foto: Carmina Nițescu | Turism Market

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Datele despre piața de turism din România sunt supoziții

Next Article

Rezervări de pe mobil în creștere pentru eSky România

Related Posts
Total
0
Share