Christian Tour lansează Memento Bus, primul serviciu de smart cost bus din Româmia

Anunțată încă din octombrie 2015, Memento Bus, divizia de transport pe distanțe lungi a Christian Tour (long-haul travels), a fost lansat recent, după o investiție de 4 milioane de euro, conform declarațiilor lui Marius Pandel, CEO al Christian Tour.
Noul serviciu a fost lansat sub conceptul de smart cost bus, ceea ce înseamnă că, la fel ca în cazul zborurilor cu operatorii aerieni low-cost, pasagerii curselor Memento Bus vor putea achiziţiona, în plus fața de serviciu de bază, servicii suplimentare precum bagajul de cală, pachete de internet wifi, gustări, presă etc.

Destinații Memento Bus

Memento Bus va oferi servicii de transport în zeci de destinaţii ale Europei, inclusiv România. Cursele operate de Memento Bus leagă diverse oraşe din România de destinaţii turistice precum Corfu, Halkidiki, Lefkada, Thassos, Skiathos, Zakynthos, Kusadasi, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Bansko, Kaprun, Zell Am See sau Budapesta.
Noua companie de transport își va începe activitatea la 1 martier 2016, cu o flotă de 15 autocare și mai multe vehicule de capacitate mică (Mercedes Vito și Sprinter). Flota de autocare va fi mărită pe viitor cu încă 10 autocare NEOPLAN. În ceea ce privește numărul de pasageri transportați în următorii 3 ani, oficialii companiei vizează 4 milioane de pasageri şi 80 de autocare.

Infrastructură tehnologică

Memento Bus funcţionează cu ajutorul unui site online, dezvoltat pe o platformă proprie, unde potenţialii clienţi caută traseul dorit, data la care vor să călătorească şi află cu ce tarif pot face acest lucru. Locurile în autocarul se rezervă tot online, iar plata se poate face fie prin intermediul site-ului, fie prin SMS sau la sediile agenţiei de turism Christian Tour SRL din țară. Prețurile curselor vor pleca de la 1 euro și pot ajunge la 10 euro, prețul călătoriei fiind dinamic, în funcție de data călătoriei, data rezervării și cursa aleasă.
CITEȘTE ȘI: Acces la platforma de vânzări bilete de autocar REZMax pentru agențiile de turism fără prezență online
Memento Bus, alături de Memento Turcia, Memento Spania și o divizie hotelieră sub brandul Memento Hotels, face parte din Memento Group, administrat prin intermediul Memento Investment UK.
Lansarea Memento Bus vine la un an de la lansarea vuelo.ro, serviciul prin care turoperatorul a intrat pe zona biletelor de avion.
[via infotravelromania.ro]

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Fraude online în turism și cum se pot proteja firmele din industrie de acestea

Next Article

Schimbare de identitate vizuală pentru eSky

Related Posts
Total
0
Share