romaniaviaggi.it, agenţia de turism online care funcţionează 100% offline

Nu ştiu ce e în sufletul membrilor blogosferei de turism atunci când stau departe de ţara de baştină, dar ştiu sigur că în cei ce pleacă de graşi peste hotare mocneşte focul dorului de ţară.
Cei din urmă încearcă să îl mai potolească cu o manea, cu o sâmânţă şi o bere la PET, sau, în cel mai bun caz, îşi stabilesc o legătură continuă cu ţara prin afacerile pe care le fac.
Acesta este şi cazul Cerasellei Jica, autoare publicată în Italia, care a deschis în regim de franciză o agenţie de turism online, romaniaviaggi.it, prin intermediul căreia trimite italieni în vacanţă, în România, în locuri şi unităţi de cazare verificate de ea însăşi.
Partea proastă aici e că, deşi business-ul e up and running deja de două luni, cea mai importantă componentă e inactivă.
Revenind la afacerea Cerasellei, nu e nici prima dar nici ultima de acest fel, la o simplă căutare pe Google fiind vizibile alte 5 iniţiative cu acelaşi focus.
Mai multe detalii despre franciza Cerasellei găsiţi în articolul de pe gazetaromaneasca.com.
Foto: sludgegulper, CN 601NV, Setra of Elite Viaggi, Vicenza, Italy. Berlin Aug 2010 via Flickr, Creative Commons Attribution

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Pretul mediu pentru camerele de hotel din destinatii turistice importante din Europa si Romania

Next Article

e-Turism Bref (28) – 17 – 23 decembrie 2012

Related Posts
Total
0
Share