Concediu.com intră în afiliere prin platforma 2Performant

După ieșirea vola.ro din afiliere, locul 1 în clasamentul avertiserilor  din zona travel din platforma 2Performant a fost luat de agenția de turism online Fly Go Voyager, iar o oportunitate a momentului pentru afiliații ce căutau să câștige de pe urma promovării seriviciilor turistice a prezentat-o intrarea agenției Veltravel.ro în platforma de afiliere, ambii advertiseri având în prezent o rată de aprobare a comisioanelor de aproximativ 84% și perioade de recurență de peste 90 de zile.
Concediu.com, un alt jucător din zona travel ce s-ar putea găsi în top 3 advertiseri din turism, își va deschide recent oferta către afiliații 2Performant ce doresc să promoveze servicii turistice.
Conform datelor din piață, rata de conversie în domeniul turismului oscilează între 0.5%-1%. Cu toate că, în baza datelor obținute din piață, categoria de servicii care convertește cel mai bine e cea a biletelor de avion, Concediu.com va pune la dispoziția afiliaților opțiuni de cazare și pachete turistice (cazare + avion) pentru care va plăti, astfel:

  • 9 lei pentru fiecare lead generat (comandă trimisă fără finalizare cu plata online) și verificat pentru destinație externă
  • 50 lei pentru fiecare vânzare pe destinație externă
  • 4 lei pentru fiecare lead generat și verificat pentru destinație internă
  • 30 lei pentru fiecare vânzare pe destinație internă

Validarea și aprobarea lead-urilor se vor face prin verificarea informațiilor ce constau în numărul de telefon valid și adresa de email validă. Comisionul de lead se cumulează cu cel de vânzare.
Afiliații pot alege să promoveze fie destinațiile stabilite de către advertiser, fie sejururi cu avionul în peste 15 țări, 40 de destinații cu aproximativ 3400 hoteluri sau peste 50000 de hoteluri internaționale din peste 205 țări prin intermediul link-urilor.
Mădălin Măncilă, managing director Concediu.com, a justificat pentru turism20.or intrarea Concediu.com în platforma 2Performant, astfel:

Integrarea Concediu.com în platforma 2Performant este un pas normal în dezvoltarea business-ului nostru în aceasta etapă. Consider că fiecare canal este important atunci când vorbim despre o activitate online, iar când ne referim la turism, un domeniu extrem de ofertant, cred că în timp rezultatele nu vor întârzia să apară prin acest canal de Affiliate Marketing. Proiectul Concediu.com este împărțit în 5 etape de dezvoltare, iar din punct de vedere al integrărilor aceasta ar fi ultima piesă din etapa 1. Urmeaza consolidarea până la sfârșitul anului și apoi intrarea în etapa numarul 2.

Alte campanii de performance marketing cu care echipa Concediu.com merge în paralel cu afilierea sunt campaniile de PPC prin Google AdWords și Facebook Ads.
În urmă cu vreo 7 ani, piața de turism din România era destul de ofertantă în privința programelor de marketing afiliat, dar cu timpul numărul acestora s-a micșorat substanțiat întrucât advertiserii nu s-au putut alinia cerințelor pieței, unii dintre ei din punct de vedere al bugetelor, alții din punct de vedere al viziunii și strategiilor online pe termen lung.
Concediu.com, platformă de rezervări pachete turistice, este cel mai recent startup din portofoliul agenției de turism Millennium Tour, pentru care se așteaptă un exit în următorii 5 ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
braun, series 1, aparat de ras electric, aparat electric de ras

Review de călător: aparat de ras electric Braun 197s-1

Next Article
Shuttle Bus, transfer aeroport

Antreprenorii din turism și miza pe turismul de distracție

Related Posts
Total
0
Share