Aplicaţie mobilă dedicată litoralului de la Paralela 45

Se pare că Paralela 45 s-a împrietenit atât de tare cu mediul mobil, încât mai pregăteşte o aplicaţie mobilă pentru potenţialii săi clienţi.
Aplicaţia Litoral vine în întâmpinarea consumatorilor de servicii turistice estivale, pe litoralul românesc, dar şi pe cel bulgăresc.
turism mobil, Paralela 45, litoral, aplicatie mobila
Aşadar, utilizatorii aplicaţiei vor avea posibilitatea să verifice disponibilitatea camerelor în perioada dorită, în staţiunea de litoral dorită. Pentru moment, aplicaţia listează unităţi de cazare din 5 staţiuni de pe litoralul românesc (se regăsesc printre cele mai căutate stațiuni conform estimărilor ANAT) şi 7 staţiuni de pe cel bulgăresc.
Fiecare unitate de cazare dispune de o pagină de prezentare din care utilizatorul poate accesa o galerie foto, formularul de rezervare (calculatorul de vacanță) și o descriere a destinației.
Am spus mai sus că utilizatorii vor avea posibilitatea, pentru că, momentan, aplicaţia nu este finalizată, completarea formularului de rezervare (calculatorul de vacanță) şi trimiterea acestuia nefiind posibilă, tipul de cameră nefiind disponibil pentru selecţie, iar camerele sunt indisponibile chiar şi în sezonul de iarnă.
Legat de galeria de imagini, imaginile reprezentative ale hotelurilor se deschid la o simplă apăsare pe acestea, tranziţia la următoarea imagine nefiind posibilă. Utilizatorul este nevoit să se întoarcă în galeria de imagini şi să selecteze următoarea imagine. Un slider care să asigure tranziţia de la o imagine la alta ar fi fost mult mai potrivit.
Deşi fiecare unitate de cazare este localizată în cadrul staţiunii în care se află, se simte nevoia unei adrese exacte şi a unei poziţionări pe hartă. Cel puţin asta e părerea mea.
La sfârșitul lui martie 2013, Lucia Morariu, presedintele ANAT, declara că, la momentul respectiv, se înregistrase deja o creștere a vânzărilor de pachete pentru litoral cu 20% față de aceeași perioadă a anului 2012, fapt ce confirmă poziția de vedetă a litoralului pentru vara lui 2013. Ca în fiecare an, de altfel. Așa că Paralela 45 a profitat de creștere și s-a poziționat și ca furnizor de servicii turistice de sezon prin canale de distribuție adoptate din ce în ce mai mult de potențialii clienți.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google Play
Aplicația Litoral a fost dezvoltată pentru Paralela 45 de către Up2Date Software, același dezvoltator ca și al aplicației Paralela 45. Nici aplicația Litoral, nici aplicația Paralela 45 nu sunt promovate pe situl agenției. Pentru moment, aplicația este disponibilă doar în Play Store.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

e-Turism Bref (35) - 17 martie 2013 - 30 iunie 2013

Next Article

Ponderea afișărilor în cazul reclamelor online pentru servicii turistice este de 1,6%

Related Posts
Total
0
Share