Aplicație mobilă pentru serviciile turistice oferite de Paralela 45

Când în predicțiile de la începutul anului am mizat pe un focus pe aplicațiile de turism, nu am greșit. De atunci au apărut fel de fel de aplicații de turism, majoritatea bazate pe localizare. Nu au lipsit din peisaj nici agențiile de turism, dar nici agregatoarele de oferte turistice.

Paralela 45 a emis azi un comunicat de presă prin care își anunță lansarea unei aplicații mobile ce permite utilizatorilor să răsfoiască printre sejururi individuale, chartere, circuite, pachete de Crăciun și revelion și ski. Fiecare dintre aceste secțiuni permite utilizatorilor o selecție pe țări și regiuni geografice, astfel încât să faciliteze accesul utilizatorilor cât mai ușor la serviciile dorite.

Echipa Paralela 45 menționează faptul că aplicația are în spate un sistem de gestiune a ofertelor ce permite afișarea acestora în timp real, ceea ce înseamnă că este exclus faptul ca utilizatorii să poată alege oferte deja expirate. În curând, utilizatorii vor avea acces și la pachete de tip Oferte speciale sau Last Minute. Pe partea de Last Minute, InfoTurism Media S.R.L. a lansat la începutul lunii august o aplicație dedicată care agregă ofertele last minute promovate pe platforma infoturism.ro. Agenția de turism Paradise Travel și-a lansat încă din primăvară o aplicație mobilă ce facilitează accesul utilizatorilor la ofertele turistice.

Conform comunicatului Paralela 45, aplicația ar trebuie să faciliteze utilizatorilor rezervările serviciilor turistice. Cum nu sunt un posesor de iPhone, tind să cred că este vorba de funcția tap to call, funcție ce pune utilizatorul în legătură cu un operator.

Pentru moment aplicația, dezvoltată de cei de la Up2Date Software, poate fi descărcată doar din Apple Store, fiind compatibilă iPhone/iPad.

Nu înțeleg de ce comunicatul de presă a fost remis unei singure surse și, mai ales, de ce a fost dat incomplet (nu conține linkuri de download și nici numele aplicației). Nici acesta, nici aplicația nu sunt prezente încă pe situl agenției.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

e-Turism Bref (23) - 05 - 11 noiembrie 2012

Next Article

ZTour din Cluj are aplicație de iPhone

Related Posts
Total
0
Share