e-Turism Bref (23) – 05 – 11 noiembrie 2012

Bloggeri, World Travel Market, vola.ro, ottomotor.ro și TNB fac subiectul revistei presei în turismul online pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2012.

Blogging

Cu siguranță subiectul săptămânii în blogosfera de turism a fost World Travel Market și sincer, urmărind posturile bloggerilor prezenți acolo, mi-a părut rău că nu am fost acolo. S-au discutat o grămadă de lucruri despre parteneriate cu bloggeri, social media în turism, tehnologii etc. Ne-au ținut în suspans Răzvan, Andrada și Roxana Radu.

Știați că există un blog dedicat activității de rent-a-car?

Instrumente de planificare

Cu patru ani în urmă am încercat o abordare din punct de vedere călătorii cu scopul de a-ți cunoaște rădăcinile pentru rețeaua socială My Heritage, acum vă îndemn să faceți același lucru dar după ce consultați harta numelor din România.  nume.ottomotor.ro,  proiect dezvoltat de Florin Lipan, indexează numele de familie de pe teritoriul țării.

Bilete de avion online

Pentru cei care se întreabă cine este cel mai mare jucător pe piața de turism online din .ro, dintr-un articol de pe money.ro aflăm că vola.ro ocupă prima poziție în acest top, urmată de esky.ro și paravion.ro. Din același articol aflăm că Daniel Truică, Managing Director vola.ro, nu încearcă să vândă povești despre vacanțe, așa că, dragi colegi din blogosfera de călătorii, trebuie să ne mulțumim cu sistemul de afiliere.

În căutare de bilete de avion online? Citiți și articolul Ce trebuie să știți când cumpărați bilete de avion online? și participați la sondajul despre siturile de pe care se achiziționează bilete de avion

Găsiți mai multe detalii despre planificarea călătoriei cu avionul pe blogul 1001calatorii.com în articolul scris cu ocazia acțiunii comune a blogosferei de turism despre educarea călătorilor în ceea ce privește transportul în timpul călătoriilor.

Sisteme de rezervări bilete

Tot acum vreo 4 ani mă minunam de faptul că situl Atheneului Români oferă utilizatorilor ocazia să se aboneze la noutăți prin RSS, între timp au apărut situri de cinematografe care permit rezervări/achiziționări de bilete online (mai nou și de pe mobil, prin microplăți), instituții de cultură moderne care au implementat astfel de sisteme etc. Acum a venit și rândul Teatrului Național București Ion Luca Caragiale să ia în considerare acest aspect.

Interesați de teatru? Citiți și articolul Teatrul adună lumea

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

eMag anunță parteneriatul cu paravion.ro

Next Article

Aplicație mobilă pentru serviciile turistice oferite de Paralela 45

Related Posts
Total
0
Share