Şi pentru că reţelele sociale joacă un rol important în etapa de e-informare din cadrul procesului de cumpărare online sau offline a unui pachet de servicii turistice, nu pot să nu remarc că, la începutul lunii noiembrie, reţeaua MyHeritage a fost lansată şi în limba română şi în alte 8 limbi, existând la momentul actual în 34 de limbi.
Bucuresti, Londra, Tel Aviv – MyHeritage, unul dintre cele mai populare servicii online de Reţea Socială de Familie din lume, anuntă azi adaugarea a încă 9 limbi pe site-ul său, ajungând astfel la 34. Noile limbi includ daneză, română, bulgară, sârbă, croată, lituaniană, malaiesiană, arabă, persană.
“Familiile de pretutindeni doresc să înveţe despre istoria familiilor lor şi să rămână în contact cu rudele lor care pot fi răspândite în toată lumea”, a spus Gilad Japhet, fondatorul şi CEO al MyHeritage. “Suntem foarte hotărâţi să facem din MyHeritage cel mai cuprinzător serviciu online destinat familiilor, indiferent de locaţia sau limba lor.”
MyHeritage ajută peste 26 de milioane de oameni din întreaga lume să se conecteze şi să comunice cu membrii familiei şi să cerceteze cu uşurinţă istoria familiilor lor. Creşterea impresionantă a serviciului este bazată pe dorinţa crescândă a familiilor de a rămâne în strânsă legătură, de a învăţa mai multe despre ceilalti membri ai familiei, şi de a schimba poze şi noutăţi online cu aceştia. MyHeritage poate fi accesat pe internet la adresa www.MyHeritage.com sau descărcând pe computer un simplu software gratuit. MyHeritage mai oferă o nouă tehnologie care recunoaste şi etichetează automat chipul uman în fotografiile digitale, făcând astfel mai facilă organizarea, căutarea şi schimbul de poze cu prietenii şi familia.
Despre MyHeritage
MyHeritage este una dintre cele mai mari reţele sociale de familie din lume, şi al doilea site de genealogie, ca număr de utilizatori. MyHeritage este disponibil acum in 34 de limbi şi găzduieşte peste 26 milioane de membri de familii şi peste 280 milioane de profile. Compania a achiziţionat recent reţeaua socială de familie Kindo.com, şi are sedii in Bnei Atarot, langa Tel Aviv, Israel si Londra, UK. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.myheritage.com .
Sublinierile din comunicatul de presă îmi aparţin. Am făcut acest lucru pentru a evidenţia două idei, idei în tematica acestui blog.
Dacă ne uităm printre ţările unde reţeaua activează, o să recunoaştem cu uşurinţă ţări care exportă studenţi la studii în afara graniţelor sau ţări în care migrarea populaţiei este semnificativă. Ceea ce justifică necesitatea acestora de a sta în contact cu cei rămaşi în ţară şi a arăta acestora felul în care trăiesc, locurile prin care merg, prietenii pe care şi-i fac.
Indirect, aceştia aduc în atenţia celor rămaşi acasă noi destinaţii turistice.
Mă întreb … oare câţi dintre cei ce folosesc reţeaua socială de familie vor fi motivaţi să călătorească în căutarea locului de origine a celor din arborele genealogic?
Bravo Petrus, o sa te urmaresc sa vad ce-mi recomanzi
Mie chiar mi-ar place sa imi descopar radacinile!!! E o chestie f interesanta!
Ioana,
Nu îţi rămâne decât să dai iama în colecţiile de poze de la bunici, să îi tragi de limbă pe părinţi şi tot aşa. Eşti norocoasă dacă verii tăi, rudele tale mai în vârstă sunt obişnuite cu internetul şi social networkingul, dar ma îndoiesc.
Succes!