ZTour din Cluj are aplicație de iPhone

Dintr-o discuție pe Facebook aflu că zilele trecute, agenția de turism ZTour din Cluj a lansat o aplicație mobilă de turism. Aplicația conține oferte actualizate de pe situl agenției către destinații turistice din Europa, Asia, America Latină etc. Ofertele sunt grupate în mai multe categorii, după cum urmează: preț, stele (cazare), oferte (sejururi), transport (circuite individuale, circuite de grup, croaziere) etc.

Photobucket Photobucket Photobucket

Fiecare ofertă conține date minime de identificare și servicii, prețul precum și date de contact (telefon și email). De remarcat faptul că echipa ZTour chiar este interesată de cât de mult poate să convertească aplicația, toate comunicările via email din aplicație făcându-se către o adresă de email specifică prin funcția tap to email. De asemenea, utilizatorii pot suna agenția de turism prin funcția tap to call.

Aplicația este dezvoltată de către Polysoft S.R.L. din Cluj și poate fi descărcată de aici (iPhone). Ca în cazul aplicației Paralela 45 aplicația nu este promovată pe situl agenției de turism.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Aplicație mobilă pentru serviciile turistice oferite de Paralela 45

Next Article

Despre blogging, prezentări aplicații mobile și sisteme de rezervări la Târgul de Turism al României

Related Posts
Total
0
Share