Genius Travel intră în afliere prin programul Profitshare

Pe 24 septembrie 2013, Genius Travel s-a alăturat celor câteva agenții de turism ce practică promovarea prin marketing afiliat (vola.ro, paravion.ro, tripsta.ro, BJR Vacante și J’Info Tours). Rețeaua la care a aderat este Profitshare.
Conversia în cadrul programului de marketing afiliat Genius Travel este considerată atunci când se trimite formularul de cerere de ofertă și este răsplătită cu 10 RON. Mai exact un formular de cerere de ofertă valid. Eu înțeleg că este vorba de un formular completat corespunzător.
În termenii și condițiile programului de afiliere nu se specifică dacă cererea de ofertă trebuie să aibă rezultat final vânzarea, deși campania este etichetată ca și campanie CPS (cost per sale). Perioada de comisionare este de 30 de zile.
Genius Travel este prima agenție de turism care aderă la programul de afiliere Profitshare, așa că mai trebuie să așteptăm ceva timp până vom avea ceva statistici pe această nișă de afiliere din Profitshare.
În schimb, conform studiului 2Parale Afilierea în România – 2013, un procent de 28% din eșantionul de 851 de afiliați care au participat la studiu sunt de părere că, dintre campaniile de marketing afiliat, și cele din turism sunt relevante din punct de vedere al veniturilor.
afiliere, bani, venituri, 2Parale
E curios de aflat în ce segment de venituri se încadrează acestea, deși nu cred să fie vreun afiliat care lucrează exclusiv pe turism.
[via blog.profitshare.ro]

Total
0
Shares
0 comments
 1. daca doresti ceva statistici despre rata de conversiesi in marketingul afiliat te pot ajuta, ocaziituristice.ro a folosit 2parale.ro.

  1. Salut, Răzvan!
   Da, te rog, chiar sunt interesat cam ce înseamnă rată de conversie pe zona turism. Pentru tine, ca advertiser, se cunoaște aportul platformei de afiliere?
   De asemenea, de pe ce tip de situri ai cele mai multe conversii? Generaliste sau nișate pe turism?
   Mulțumesc pentru vizită și comentariu!

 2. Genius Travel sunt neseriosi, iar Profitshare faciliteaza procesul. Eu am de primit de la ei comisioane din decembrie. Inca sunt in “pending”. Am scris mesaj si catre genius si catre profitshare, nu am primit niciun raspuns. Am scris din nou, tot nimic. Campania Genius vad ca nu e suspendata, linkurile de afiliat inca functioneaza insa cand pa pagina campaniei dam pe “termeni si conditii”, zice ca sunt probleme.. Sistemul asta de afiliere al celor de la Profitshare e cam varza.. in ritmul asta.. cine sa ii mai promoveze?.. Eu, unul, in mod cert nu mai promovez Genius si ma tot bate gandul sa renunt de tot la Profitshare. 2Parale sunt mult mai buni! Macar raspund la mesaje..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Time Travel, aplicaţie pentru Google Glass dezvoltată la Bucureşti

Next Article

Comenzi taxi de pe terminalele Touch & Go ale Speed Taxi

Related Posts
Total
0
Share