Skip to main content

Blue Air introduce posibilitatea plăților prin PayPal

Azi, la două luni după ce opțiunea de plată a fost disponibilă pe siteul Blue Air, PayPal a anunțat oficial parteneriatul cu Blue Air.
După ce în ultimii ani operatori de turism de pe piață au implementat soluții inovatoare de plăți online pentru serviciile turistice, precum plata prin Bitcoin, Blue Air se aliniază la cerințele pieței și implementează plata prin PayPal. Noua opțiune de plată a biletelor de avion a fost anunțată, de la momentul introducerii ei, pe site-ul de aviație airlinestravel.ro. Astfel, pentru zborurile Blue Air pentru care pasagerii aleg să plătească în USD, EUR sau GBP, pe platforma blueairweb.com, opțiunea de plată prin PayPal este disponibilă în lista instrumentelor de plată din care aceștia pot alege.
De la implementare și până în prezent, românii au plătit prin PayPal zboruri Blue Air pe destinații precum Stuttgart – Sibiu, Londra – București și Roma – Bacău. Evident, plățile PayPal sunt disponibile pentru zborurile de pe toate rutele Blue Air.
Conform directorului de vânzări PayPal în Europa Centrală și de Est, Matt Komorowski, ~ 95% dintre călătorii români aleg liniile aeriene în funcție de prețul biletului, 83% acordă atenție politicii privind bagajele și 76% se orienteză în funcție de destinațiile oferite.
Conform unui studiu PayPal rulat în prima jumătate a lui 2015, numai 3% dintre români au folosit PayPal pentru a acoperi o parte dintre cheltuielile celei mai recente vacanțe pe care au avut-o, în timp ce 27% nu au folosit PayPal, dar intenționează să facă acest lucru pe viitor.
În ceea ce privește încrederea clienților în plățile prin PayPal, oficialul PayPal a menționat faptul că tranzacțiiler PayPal efectuate pe site-ul Blue Air sunt subiectul unui Buyer Protection Program, care acoperă și bunurile non-corporale, dar și biletele de călătorie.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Blue Air introduce posibilitatea plăților prin PayPal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.