Skip to main content

aerolines.ro: minim 250.000 Euro doar din bilete de avion rezervate online în a doua jumătate a lui 2015

aerolines.ro, divizia online B2C de rezervări bilete de avion a Eurolines Group şi TUI TravelCenter, va beneficia în scurt timp de avantajele unui internet booking engine, ce va facilita accesul utilizatorilor la ofertele de bilete de avion pentru mai multe destinații ale lumii și va îmbunătăți experiența de cumpărare pe sit.
Reprezentații grupului TUI TravelCenter estimează pentru a 2-a jumătate a anului 2015 un volum al vânzărilor online de bilete de avion de minim 250.000 euro, respectiv aproximativ 500-600.000 euro perioada aprilie 2015 – martie 2016.
Pe partea de online Grupul Eurolines mai activează pe zona de bilete de avion și prin platforma tui-travelcenter.ro, un portal axat în mod special pe pachete turistice, ce a înregistrat în 2012 vânzări online de doar 5%.
Odată cu implementarea internet booking engine-lui, platforma aerolines.ro va avea o ofertă mult mai largă pe segmentul biletelor de avion.
În 2014, Grupul Eurolines a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri de 20% față de 2013, ajungând la aproximativ 90 de milioane de euro, în care biletele de avion ocupă o pondere de aproximativ 30%. Portalul www.aerolines.ro va ajuta grupul la atingerea unei cifre de afaceri de 28,2 milioane de euro în 2015.
[via adevarul.ro]

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.