Incoming Romania Travel Forum, ediția a II-a

Incoming Romania Travel Forum, martie 2015
Pe 26 martie 2015, la Teatrul Elisabeta din București, Innovation Travel și InfoTravelRomania, cu sprijinul Clubului Presei de Turism din România, vor organiza cea de-a doua ediție a Incoming Romania Travel Forum, eveniment la care sunt așteptați peste 200 de participanți ai industriei de turism.
În cadrul forumului vor lua cuvântul Mirela Matichescu, vicepreședinte ANT, Alin Burcea, CEO Paralela 45Gheorghe Fodoreanu, CEO Invitation Romania, Gheorghe Răcaru, Director General Blue AirFlorin Arjocu, ghid de turism și blogger de travel la drumliber.ro (temă abordată: Top 10 locuri de văzut în România), Meidan Butnaru, director comercial Meshek Wings Tour Ltd. (Israel), Mehrab Asgari, director Bist Tours si Milad Air (România – Iran), Răzvan Nacea, managing director și brand development director Seytour International, Dan Penciu, reprezentant Asociația de Incoming România, Panica George Cosmin, manager Trip2Ro, Dan Anghelescu, director general La Piovra TuristaEugen Terteleac, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României în Italia, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia (ARI), Simona Neață, jurnalist de turism, general manager Simplify Travel, și Ciprian Slemco, ghid cu 15 ani experiență în domeniu, specializat pe România, Republica Moldova și Ucraina.
Vorbitorii confirmați vor aborda subiecte legate de turismul de incoming pentru a încuraja agențiile de turism să aducă turiști străini în țară și vor încerca să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă în prezent incomingul la nivel de România. Discuțiile vor fi moderate de către Gheorghe Fodoreanu, Traian Bădulescu și Petre Dordea.
În cadrul evenimentului, sponsorii și susținătorii au pus la bătaie 23 de premii constând în vouchere, gift cards, 1 bilete de avion și 7 vacanțe în România. Mai multe detalii despre premii se găsesc pe pagina dedicată evenimentului.

Incoming Romania Travel Forum, ediția a II-a

Teatrul Elisabeta
Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 45
Cod Poștal 050013, București

Înregistrare participanți: 09.00 – 10.00
Orar de desfășurare: 09.00 – 17.00 .

Taxă de participare: 50 RON/ persoană

Hashtag oficial: #forumincoming

*turism20.ro este partener media al evenimentului

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Perfect Tour a investit peste 240.000 euro în relansarea sitului de agenție

Next Article

aerolines.ro: minim 250.000 Euro doar din bilete de avion rezervate online în a doua jumătate a lui 2015

Related Posts
Total
0
Share