Navitel E500 Magnetic, GPS pentru mașină cu suport magnetic

Navitel e500 Magnetic

NAVITEL, furnizor de soluții de navigare pentru industria auto și dezvoltator de software pentru navigatie prin satelit și cartografie, anunță lansarea unui nou  dispozitiv GPS pentru automobile, Navitel E500 Magnetic. Hărțile a 43 de țări europene, Rusia, Belarus, Kazahstan și Ucraina sunt preinstalate și gata de utilizare.

Ce mai este nou la acest navigator auto este suportul magnetic ce îți permite să îl atașezi și să îl îndepărtezi ușurință din montura ce se atașează cu ventuză pe parbriz.

Specificații tehnice

Navitel E500 Magnetic are ecran tactil de 5″, cu unghiuri de vizualizare largi. Spre deosebire de fratele său mai mic, Navitel E500, are o rezoluție mult mai bună, de 800x480px.

Citește review navigator GPS Navitel E500

Memoria internă este de 8GB. Există un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB pentru stocarea hărților de navigație suplimentare și a fișierelor media. Capacitatea bateriei încorporate este de 1200 mAh.

Suport magnetic

Așa cum am menționat la începutul postării, pachetul conține un suport ergonomic care se atașează pe parbriz. La fel ca în cazul camerei auto Navitel R1000, pe suport există un port USB pentru încărcătorul auto și un snap magnetic pentru instalarea rapidă a navigatorului.

Citește review cameră auto Navitel R1000

Pe măsură ce navigatorul GPS este apropiat de brațul fixat pe parbriz, magnetul puternic fixează instantaneu navigatorul GPS în poziția corectă, fără a fi nevoie de acțiuni suplimentare din partea ta. Înlăturarea dispozitivului GPS Navitel E500 Magnetic la sfârșitul călătoriei se face facil, ne mai fiind nevoie să înlături inclusiv cablul de alimentare. Aparatul se oprește la 15 secunde după scoaterea din suportul de montare.

După ce e conectat la suportul magnetic, Navitel E500 Magnetic pornește și lansează automat software-ul de navigație.

Hărți offline pentru 47 de țări

Navitel E500 Magnetic are un pachet de hărți preinstalate, ce include 43 de țări europene, Belarus, Kazahstan, Rusia și Ucraina.

Hărțile conțin cele mai recente date din rețeaua de drumuri și baza de date SPEEDCAM actualizată, precum și un număr mare de puncte de interes. Software-ul Navitel Navigator este responsabil pentru constituirea de rute și solicitări vocale.

Hărți suplimentare pot fi achiziționate și instalate cu ajutorul programului Navitel Navigator Update Center. Instrumentul te ajută, de asemenea, să actualizezi hărțile existente și software-ul.

Toți utilizatorii de NAVITEL E500 MAGNETIC beneficiază de actualizări gratuite ale hărților.

[!!!] Apropos de hărți, mai am de dat 2 licențe gratuite pe 6 luni pentru aplicația de mobil Navitel Navigator (Android, Windows Phone sau Blackberry). Primul venit, primul servit.

Hărți NAVITEL E500 MAGNETIC

Hărțile din următoarele țări sunt preinstalate pe NAVITEL E500 MAGNETIC: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Republica Cehă, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina, Regatul Unit, Statul Vatican.

Pentru moment, dispozitivul Navitel E500 Magnetic este disponibil pentru cumparare prin intermediul furnizorului MGT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
avion, nori, munti, cer, Blue Air

Blue Air lansează programul de beneficii Bluepass

Next Article

Când campaniile Vola.ro pot fi considerate "un ecou" al nemulțumirilor companiilor de taxi

Related Posts
Total
0
Share