Zboruri Wizz Air spre Atena din București și Cluj-Napoca

Wizz Air anunță lansarea a două rute noi din București și Cluj – Napoca spre Atena. Astfel, cei îndrăgostiți de Elada vor avea la dispoziție zboruri Wizz Air către Atena.

Zborurile spre Atena, capitala Greciei, vor fi operate din București în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri, duminică, iar între 15 iunie și 15 septembrie, în vârful sezonului de vară, zilnic, în timp ce din Cluj – Napoca se va zbura în fiecare miercuri și duminică. Biletele încep de la 129 ron* din București și 179 ron* din Cluj și se pot rezerva de pe wizzair.com.

Rezervă bilete avion OTP – ATH  Rezervă bilete avion CLJ – ATH

În 2018, Wizz Air va pune la vânzare 8,9 milioane de locuri pe rutele sale din țară, cu 17% mai mult decât anul trecut. Tot în 2018 din România au început sau vor începe să opereze 16 noi rute, iar alte trei noi aeronave se vor alătura flotei WIZZ locale, ceea ce face ca numărul total de aparate de zbor să ajungă la 25. În prezent, reţeaua WIZZ din România este formată din 146 de rute spre 21 de țări, inclusiv zborul intern Bucureşti – Cluj -Napoca, iar prețurile încep de la 39.99 ron.

WIZZ continuă să crească în întreaga Europă, în ultimele zile au fost alocate 3 noi aeronave bazelor locale din Marea Britanie și Polonia, Atena s-a alăturat rețelei ca cea mai nouă destinație, iar alte 17 rute au început să fie operate. Per total, între martie și iulie 2018, un total de 21 de aeronave vor fi alocate bazelor WIZZ din Europa, sprijinind 700 de plecări săptămânale suplimentare, precum și lansarea a 70 de noi servicii în întreaga rețea. Expansiunea actuală a WIZZ până în vara anului 2018 reprezintă o investiție de peste 2 miliarde de dolari, iar 700 de profesioniști în aviație se alătură echipei WIZZ pentru a contribui la succesul din ce în ce mai mare al companiei.

CELE MAI NOI ZBORURI WIZZ AIR DIN ATENA:

Destinația Zilele de operare
București  

luni, miercuri, joi, vineri, duminică

zilnic în timpul vârfului de sezon de vară

(15 iunie – 15 septembrie)

Cluj-Napoca miercuri, duminică
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
casino, cazinou, Constanta

O incursiune muzeografică prin istoria jocurilor de noroc

Next Article
zboruri Bacau Otopeni, zboruri Blue Air

Zboruri directe Bacău - Otopeni cu Blue Air

Related Posts
Total
0
Share